Czech Republic

Pre-university Studies • RO
 • RU

Taxe de studiu zero si reputatia excelenta a universitatilor din Republica Ceha sunt doar cateva motive pentru care studentii aleg sa urmeze o facultate in aceasta tara. Programul de pregatire pre-universitara (6 luni sau 1 an) este adresat absolventilor de liceu si colegiu care nu intrunesc conditiile minime necesare de admitere directa la facultate in Cehia.


Obiectivele programului


– studiul limbii ceha in context academic si profesional

– pregatire pentru examene de admitere la facultate

– initiere in domeniul de specializare ales (economie, medicina, inginerie s.a.)

– adaptarea la mediul de studiu si trai in Republica Ceha


Cerinte de admitere


– Nivel de engleza A2-B1

– Studii liceale complete

– Media academica 7+


Taxe de studiu


Programul pre-universitar in universitatile de stat sau private presupune o taxa anuala de studiu in marime de aprox 5.500 EUR. Odata admisi la facultate cu instruire in limba ceha, studentii vor fi scutiti de achitarea taxelor de studiu pentru toti anii.


Cum aplici?


PASI DE URMAT

Daca ati decis sa aplicati de sine statator (candidat independent), rugam sa contactati direct universitatea pentru mai multe informatii.

Candidatii care aplica centralizat (cu EXCEL), sunt rugati sa completeze formularul de mai jos si un consilier educational Va va contacta in scurt timp.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.