Czech Republic

Association Education Center | 13-21*

Vacante / Каникулы


 • RO
 • RU

Tabara de limba engleza si ceha Association din Praga, este o destinatie noua si atractiva pentru juniori si tineri cu varsta cuprinsa intre 13-21 ani.

Praga, “orasul celor 100 de clopotnite”, nu este numai una dintre cele mai frumoase destinatii ale lumii, dar si orasul in care poti descoperi o bogata mostenire culturala si istorica a Republicii Cehe. Praga este un muzeu in aer liber, un amestec de arta, arhitectura, muzica si istorie. Centrul orasului este o retea medievala de strazi pietruite si inguste, care te poarta in atmosfera magica a Europei vechi.

Tabara de vara Association este situata chiar in centrul orașului Praga, la 10 minute de mers pe jos de Piata Sf. Vaclav. Tabara este inconjurata de diverse atractii turistice: Turnul Televiziunii Žižkov, Biserica Sf. Prokop, monumentul lui Jan Žižka si Castelul din Praga. Interesant este faptul ca in aceasta tabara, in afara de cursurile de limba, copii sunt antrenati in multiple activitati si excursii. In decursul acestor saptamani ei viziteaza Praga, Kutná Hora, Dresden si Viena. O asemenea vacanta este ideala atat pentru cei ce doresc sa studieze o limba straina pe termen lung, cu scopul de a-si continua studiile in Republica Ceha, cat și pentru cei ce doresc sa-si petreaca vara distractiv si interesant, sa-si faca noi prieteni si sa aiba parte de o vara memorabila in Europa.
Programul taberei de vara

- 20 de ore de limba ceha sau engleza.
- Cazare intr-un hotel confortabil cu Wi-Fi.
- Doua mese pe zi.
- Excursii istorice in Praga, tur magic Praga, Kutná Hora, vizitarea Castelului Karlštejn, Dresden si a Vienei.
- Jucuri urbane, plimbari prin parc si activitati in aer liber.
- Vizitarea universitatilor din Praga.
- Vizita la cel mai mare Aqua Park din Cehia.
- Barbeque in aer liber.
- Croaziera pe Raul Vltava.
- Vizita la Muzeul Tehnic.

Costul: EUR 950/2 saptamani.
Durata: pana la 4 saptamani.

<

Cazare

Participantii si persoanele insotitoare locuiesc impreuna intr-un hotel confortabil, care se afla intr-o zona linistita, la 15 minute distanta de scoala.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.