Austria

FH Upper Austria

Master, PhD

FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria FH Upper Austria

Fondata in 1993, University of Applied Sciences Upper Austria este, la momentul actual, una dintre cele mai mai mari si de top universitati de stiinte aplicate din Austria. Dezvoltarea accelerata a acesteia se datoreaza abordarii inovative a studiului si cercetarii, precum si cooperarii stranse cu sfera industriala. Relatiile de parteneriat cu cca 1000 intreprinderi industriale servesc drept garatie a faptului ca universitatea e mereu in pas cu progresul tehnic si cel economic si, bineinteles, cu cerintele pietii de munca.
Universitatea dispune de 4 campusuri, localizate in Hagenberg (specializat in Informatics, Communications & Media), Linz (specializat in Medical Engineering & Applied Social Sciences), Steyr (specializat in Management) si Wels (specializat in Engineering).

La momentul actual, Upper Austria UAS ofera peste 60 de programe academice, dintre care 2 programe de licenta si 8 de master sunt cu predare in engleza, restul fiind in germana. Pentru studentii internationali care nu dispun de competentele lingvistice si/sau academice necesare pentru a fi admisi in anul I de facultate, universitatea ofera programe de pregatire pre-universitara.


Programe de studiu in engleza


Programe de licenta:

Electrical Engineering

Global Sales and Marketing


Programe de master:

Automotive Mechatronics and Management

Electrical Engineering

Energy Informatics (100% ONLINE)

Global Sales and Marketing

Innovation and Product Management

Interactive Media

Medical Engineering

Sustainable Energy Systems


Lista completa a programelor cu predare in germana o gasiti aici.


Conditii minime de admitere

Pentru programe de licenta:

– Diploma de Bacalaureat

– TestDAF TDN 4 min. (pentru programele in germana)

– iBT TOEFL 78 sau IELTS 6.0 min. (pentru programele in engleza)

– CV si scrisoare de motivare

– Skype Interviu


Pentru programe de master:

– Diploma de Licenta, intr-un domeniu relevant

– TestDAF TDN 4 min. (pentru programele in germana)

– iBT TOEFL 87 sau IELTS 6.5 min. (pentru programele in engleza)

– CV si scrisoare de motivare

– Skype Interviu


Termen-limita de aplicare extins!

Termenul-limita de aplicare pentru toamna 2020 a fost extins pana la 15 Semptembrie curent, cu admitere in limita locurilor disponibile.


Termeni-limita de aplicare:

30 Mai – pentru studenti non-UE

30 Iunie – pentru studenti UE


*Unele programe pot avea alt termen-limita, de aceea consultati atent pagina cu descrierea programului ales.

**Se recomanda aplicarea cu cel putin 2 saptamani inainte de acest termen, pentru a reusi la timp cu toate formalitatile ce tin de actele necesare.


Taxe de studiu

Pentru cetatenii tarilor membre UE, taxa de studiu este in marime de 363.36 EUR/semestru, iar pentru non-UE – 726.72 EUR/semestru.

Informatii despre burse si granturi disponibile in domeniul care va intereseaza puteti gasi pe www.grants.at.


Cazare

In Hagenberg studentii au la dispozitie mai multe optiuni de cazare: resedinte/camine studentesti pe teritoriul si in afara campusului si camere/apartamente cu chirie in sectorul privat al orasului. Indiferent de optiunea aleasa, costul cazarii variaza intre 200-400 EUR/lunar.

Campusurile Wels si Steyr nu dispun de resedinte studentesti proprii, dar staff-ul International Office este foarte receptiv la necesitatile studentilor internationali si le acorda toata asistenta necesara in cautarea unui loc de trai. Costul cazarii, de asemenea, variaza intre 200-400 EUR/lunar.

Cat despre Linz, avand in vedere ca orasul gazduieste 8 universitati, studentii trebuie sa-si asigure cat mai din timp un loc de trai. Acestia au la dispozitie mai multe camine in afara campusului, unde pretul cazarii incepe de la 280 EUR/lunar pentru o camera single. De asemenea, studentii pot inchiria camere/apartamente in sectorul privat al orasului.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.