Austria

ActiLingua Academy | 12-19*

Vacante / Каникулы

ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19* ActiLingua Academy | 12-19*

 • RO
 • RU

Fondata cu mai bine de 20 de ani in urma, ActiLingua Academy a reusit sa-si castige in tot acest rastimp o reputatie a unei scoli prestigioase cu un mediu de studii ideal si echipament de predare ultra-modern.

Scoala este localizata chiar in centrul Vienei si se afla la doar cateva minute distanta de mers pe jos sau cu transportul public de cele mai multe obiective turistice renumite. Pe teritoriul campusului se afla un parc de dimensiuni impunatoare, numai bun pentru plimbari in aer liber, dotat – spre marea bucurie a pasionatilor de sport – cu terenuri de fotbal, volley si tenis.

Pe langa predarea cursului de limba germana clasica, profesorii ActiLingua si-au luat angajamentul sa arate studentilor tot ce intr-adevar merita vazut in Viena.


Programele scolii de vara

Tabara de vara pentru adolescentii de 12-17 ani:

Summer Course 1 (Standart, 20 de ore pe saptamana)

Summer Course 2 (Intensive, 30 de ore pe saptamana)
Lectiile in cadrul acestui program au loc in prima jumatate a zilei, de luni pana vineri, in grupuri mici a cate maximum 15 persoane. Jocurile si lucrul in perechi sau in echipa contribuie si ele substantial la asimilarea materialului predat, de altfel, ca si numeroasele activitati in afara cursului in cadrul carora studentii la fel comunica in limba germana.

Organizatorii au pus la dispozitia participantilor un program minunat de activitati extrascolare. Studentii pot alege intre sport (volley de plaja, fotbal, tenis de masa, “Olympic Games”, inot), creatie (mestesugarit, muzica, lectii de vals vienez, teatru, lucru cu ziar sau revista) sau alte activitati precum excursii, film, spectacole, vanatoare de comori, barbecue, discoteca, plimbari prin Viena de seara, karaoke, petrecere de “Bun Venit!” si “Ramas bun!” etc.

La sfarsitul zilei, studentii se intorc in campusul scolii unde locuiesc in camere a cate 4-6 locuri (cu dus comun) sau 3-4 locuri (cu dus separat). Baietii si fetele sunt cazati separat si, de obicei, conform varstelor. Aripa cladirii in care sa afla caminul studentesc este recent renovata si amenajata cu toata mobila si tehnica necesara. Studentii sunt serviti in cantina campusului cu dejun, pranz si cina. Periodic se mai organizeaza si barbecue.

Echipa didactica a scolii garanteaza supravegherea 24 din 24 de ore a studentilor si integrarea fiecaruia, fara nici o exceptie, in activitatile din timpul orelor si din afara acestora.


Costul programului: de la 1.650 euro/2 saptamani. Acesta include*:

- orele de curs

- certificat ActiLingua la finalizarea cursului

- cazarea (+lenjeria de pat, cu exceptia stergarelor)

- pensiune completa (3 mese pe zi)

- programul de activitati din afara orelor de curs.

*Se achita suplimentar:

- transferul tur-retur de la aeroport si transportul public

- excursiile cu ghid prin oras si cele de o zi la Salzburg sau Wachau

- excursia de o jumatate de zi la Laxenburg sau Burg Kreuzenstein

- 6 lectii de germana optionale pentru pregatirea de examenul OSD

- bilete la concert sau spectacol

- Asigurare medicala

- Depozit (rambursabil).


Tabara de vara pentru tinerii de 16-19 ani:

Holiday Course 1 (Standart, 25 de ore pe saptamana)

Holiday Course 2 (Intensive, 35 de ore pe saptamana)
Orele de curs se desfasoara in incinta ActiLingua Dependance Sacre Coeur, in imediata apropiere de sediul principal al ActiLingua Academy. Studentii sunt tratati ca niste tineri adulti. Stau cazati in camere a cate 2 locuri si dispun de demipensiune la Student House, loc perfect amenajat pentru mixul bogat de etnii format din participantii la program. Campusul se afla o distanta relativ mica de centru orasului, echivalenta cu circa 15-20 minute de mers cu trasportul public.

Dupa lectii tinerii se bucura de un program bogat de activitati care include fotball, basketball si volley de plaja; curs de vals vienez; excursii cu ghid prin oras, impreuna cu profesorii si colegii; plimbari prin orasul de noapte; discoteca; barbecue etc.


Costul programului: de la 1.227 euro/2 saptamani. Acesta include*:

- orele de curs

- certificatul ActiLingua;

- Cazarea;

- Demipensiune;

- programul de activitati din afara orelor de curs;

- manualele pentru curs;

- acces liber la internet;

- ghidul studentului;

- card de reducere pentru cateva muzee, teatre si magazine.

*Se achita suplimentar:

- transferul tur-retur de la aeroport, transportul public si asigurarea

- excursiile cu ghid prin oras si cele de o zi la Salzburg sau Wachau

- excursia de o jumatate de zi la Laxenburg sau Burg Kreuzenstein

- 8 lectii de germana optionale pentru pregatirea de examenul OSD

- Curs optional Media&Newspaper (5 ore pe saptamana)

- Curs optional Presentatio&Photography (5 ore pe saptamana)

- Bani de buzunar

- bilete la concert sau spectacol

- Depozit (rambursabil).


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.