Belgium

Karel de Grote Hogeschool

University
Karel de Grote Hogeschool Karel de Grote Hogeschool Karel de Grote Hogeschool Karel de Grote Hogeschool Karel de Grote Hogeschool Karel de Grote Hogeschool Karel de Grote Hogeschool

Fondată în 1995, KdG University of Applied Sciences and Arts este rezultatul fuziunii a 13 Colegii Catolice (universităţi de studii aplicative aflate în subordinea departamentului educaţie) din regiunea Antwerp (Anvers) în Belgia. Necătând la faptul că KdG este o universitate relativ nouă, aceasta a moştenit pe deplină măsură atât prestigiul cât şi tradiţiile academice ale fiecărui colegiu, cu nivelul de performanţă şi experienţă acumulată de-alungul secolelor în cele mai diverse domenii: medicină, inginerie, ştiinţe economice, biologie, chimie, arte şi multe altele.

În prezent, KdG este o instituţie dinamică şi modernă în care îşi urmează studiile peste 12.000 studenţi din regiune şi alte 57 de ţări ale lumii. Fiind antrenată într-un proces activ de internaţionalizare, KdG a reuşit, în mai puţin de 20 ani, să construiască o reţea puternică de parteneriate academice şi profesionale prin întreaga lume, astfel sporind atât mobilitatea studenţilor, cât şi avansând pe latura cercetărilor şi proiectelor academice inter-universitare. KdG este de asemenea membru la proiectele ERASMUS si Erasmus+, fapt ce a sporit calitatea programelor academice oferite, cât şi nivelul de recunoaştere a calificărilor la nivel european şi internaţional.

În anul 2004, KdG a devenit membru a celui mai prestigios şi autoritar grup universitar din ţară Universiteit en Hogescholen Antwerpen din care mai fac parte universităţi precum University of Antwerp, The Plantijnhogeschool, The Artesis Hogeschool Antwerp, The Maritime Academy Antwerp.
Cel de-al doilea mare port al Europei, Anvert (Antwerpen) are statutul neoficial de capitală a Flandrei. Prosper datorită comerţului şi industriei, celebru datorită şcolii flamande de pictură, oraşul nu trebuie să depună mari eforturi pentru promovarea sa. Importanţa Anvertului consta mai ales in poziţia strategică a acestuia: pe malul râului Scheldt, la 88 km de ţărmul Mării Nordului, de care se leagă printr-un estuar mare şi cca 55 km distanţă de capitala Belgiei – Bruxelles.

Având avantajul amplasării sale în apropierea Mării Nordului, oraşul a profitat de pe urma comerţului cu Spania şi Portugalia, reuşind să se impună drept capitala comercială şi financiară a Europei în secolul XVI. Piaţa centrală a Anvertului (Grote Markt), cu clădirile breslelor, Primăria şi statuia lui Brabo, reprezintă însăşi esenţa acestui oraş belgian. Una dintre cele mai mari catedrale în stil gotic din Europa de Nord este cea din centrul Anvertului: Onze-Lieve-Vrouwekathedraal sau Catedrala Fecioarei Maria. Supranumită şi capitala diamantelor, Anvert atrage pasionaţii (mai corect spus pasionatele) de bijuterii şi comercianţii de diamante veniţi din toate colţurile lumii (84% din diamantele brute ale lumii trec pe aici).


Programe de studiu in engleza


Bachelor of Applied Information Technology

Bachelor of Business Management

Bachelor of Multimedia & Communication Technology

Master of Arts in Visual Arts

Advanced Master of Research in Art & Design


Conditii minime de admitere

– Diploma de Bacalaureat

– Nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu iBT TOEFL 87, IELTS 6.0 sau Duolingo B2


Termeni-limita de aplicare:

1 Iunie – pentru studenti non-UE

1 Septembrie – pentru studenti UE + studentii non-UE care detin permis de sedere temporar in Belgia


Taxe de studiu

Taxele de studiu variaza in dependenta de cetatenia studentului. Astfel, studentii UE vor achita o taxa anuala de cca 947 EUR, iar cei non-UE – 6173 EUR.


Cazare

Universitatea nu dispune de resedinte studentesti proprii, dar ofera toata asistenta necesara pentru a gasi o locuinta potrivita in oras.

Cele mai recomandate surse de cautare:

Kotweb si Institute of Tropical Medicine (vezi oferta)

Alte detalii + date de contact gasiti in aceasta pagina.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.