Malta

Cavendish School of English | 10-17*

Vacante / Каникулы

Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17* Cavendish School of English | 10-17*
Документ без названия
 • RO
 • RU

Cu o activitate de peste 30 de ani, Cavendish School of English este un centru lingvistic specializat in predarea limbii engleze elevilor si studentilor straini. In prezent, scoala ofera cursuri de limba engleza nu doar in Bournemouth, Marea Britanie, dar si in Malta. Malta este locul ideal pentru aceasta, avand in vedere ca s-a aflat sub dominatie britanica timp de 164 ani, iar limba engleza este una dintre limbile oficiale ale tarii si este limba vorbita de marea majoritate a populatiei.

Cavendish School of English este situata in inima capitalei - La Valletta, fondata in 1566 prin construirea unei biserici si care a fost inscrisa in anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Statia centrala de autobuz se afla la 3-4 minute de mers pe jos de scoala. De asemenea, pentru a ajunge în orașul Sliema poate fi luat cu usurinta feribotul (2 minute de mers pe jos pana la dig și alte 5 minute cu feribotul). In imediata vecinatate se afla cladirea Ambasadei francize, iar la un cartier distanta de scoala se afla numeroase magazine si restaurante.

Cladirea scolii, construita in anul 1900, a fost resedinta unui bogat om de afaceri. Dupa o reconstructie capitala, aspectul cladirii a devenit si mai elegant. Scoala dispune de toate conditiile necesare pentru studierea eficienta a limbii (clase dotate cu aparate de aer conditionat, echipament video si audio performant), internet-cafe, cafenele, zona pentru relaxare si socializare. Personalul didactic calificat al Cavendish School of English acorda atentie sporita necesitatilor si abilitatilor demonstrate de fiecare student in parte. In procesul de studiere a limbii engleze se pune accent, in special, pe perfectionarea abilitatilor de comunicare, asfel incat la finalizarea cursului studentii incep sa o vorbeasca fluent.
Programul taberei de vara

Tabara pentru copii si adolescenti (10-17 ani)

- 54 de lectii /45 de minute fiecare
- Cazare in resedinta sau familie gazda in regim de pensiune complete
- Transfer zilnic de la/spre scoala de pana la 4 ori pe zi
- Program de excursii si divertisment (descrierea mai jos)
- Transportul si biletele de intrare la obiectivele turistice
- Transferul spre aeroport
- Supravegherea elevilor 24/7 de catre personalul scolii
- Numar pentru situatii de urgenta valabil 24/24
- Certificat de participare la finalizarea cursului
- Insotitorul unui grup de 15 persoane nu achita taxa de particopare

Excursii:
- Hop-on/Hop-off tour prin Malta
- Comino/Blue Lagoon
- Plimbare cu barca spre Blue Grotto si vizitarea Popeye Village
- Excursie cu ghid prin La Valletta, Marsaxlokk
- Vizitarea plajei Golden Bay, Mellieha Bay
- 5D Cinema
- Parcul de distractii Splash and Fun Waterpark si altele

Activitati de seara:
- Vizitarea a 3 petreceri studentesti internationale
- Serata de salut pe corbie
- Karaoke
- Pizza pe plaja
- Quiz
- Petrecere pe plaja
- Carting
- Seara de cinema
- Lasermaxx laser tag games

Durata: 15 zile
Costul programului: de la 1150€/2 saptamini cu cazarea in familie gazda si de la 1344€/2 saptamini cu cazare in resedinta.


Program pentru intreaga familie

Studiati limba engleza in La Valletta cu intreaga familie. Adultii si copiii vor studia limba in aceeasi cladire, avand programe de studiu diferite. In timpul liber intreaga familie se poate bucura de o vacanta de neuitat in Malta.

Program pentru copii (5-17 ani):
‒ 20 lectii pe saptamana
‒ Numarul maxim de elevi in clasa – 15
‒ Program bazat pe studierea limbii prin joc
‒ Nivelul: de la Elementary pana la Advanced

Program pentru parinti:
‒ Numarul maxim de elevi in clasa – 12
‒ 20 lectii pe saptamana
‒ Nivelul: de la Elementary pana la Advanced

Costul programului: de la 540€/saptamana (2 adulti + 1 copil de 5-17 ani)
Costurile de cazare: la solicitare, in dependenta de optiunea aleasa.


Cazare

- Resedinta (cu pensiune completa)
- In familia gazda (cu pensiune completa si transport gratuit pana la scoala).


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.