Malta

University Studies


 • RO
 • RU

Gratie unui sistem de invatamant performant, taxelor de studiu rezonabile si climei blande, Malta este o destinatie de studiu tot mai atractiva in randul studentilor internationali.

Mediul de invatamant este foarte internationalizat, crima practic non-existenta, iar studentii pot profita de oportunitati de studiu excelente.

Desi Malta are un numar mic de universitati, diplomele de Licenta si Master oferite de catre acestea se bucura de recunoastere internationala si ofera perspective atractive de angajare ulterioara in orice colt al lumii.
University of Malta – fondata in 1592, este singura universitate publica din tara care ofera instruire in limba engleza pentru toate treptele de invatamant superior (Licenta, Master, Doctorat). Programele de licenta si master in Malta sunt disponibile intr-un numar nelimitat de domenii profesionale, inclusiv Medicina, Drept, Inginerie, Economie, Arte, Stiinte Sociale si Umaniste.


Alte institutii cu instruire in limba engleza


Conditii minime de admitere

+ Studii de liceu finalizate (Diploma de Bacalaureat)

+ Nivel intermediar de cunoastere a limbii engleze (B2)


Dosarele pot fi depuse in perioada septembrie-august a anului de admitere.


Taxe de studiu

Universitatile publice, inclusiv Malta University, nu percep taxe de studiu pentru cetatenii statelor UE. Cetatenii statelor din afara UE achita taxe anuale de studiu ce variaza intre 2000 si 10.000 EUR.

Studentii care au achitat taxe de studiu la facultate si ulterior au fost angajati in Malta, pot beneficia de inlesniri fiscale (scutiri si reducerea impozitelor) de pana la 70% din totalul taxelor achitate in anii de facultate.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.