Malta

Alpha School of English | 2+*

Vacante / Каникулы

Alpha School of English | 2+* Alpha School of English | 2+* Alpha School of English | 2+* Alpha School of English | 2+* Alpha School of English | 2+* Alpha School of English | 2+* Alpha School of English | 2+*

 • RO
 • RU

Alpha School of English a fost inaugurata in 1991 ca St. Paul's Bay English Language Centre. In prezent, scoala este un centru recunoscut si acreditat de Ministerul Educatiei din Malta. Scoala ofera cursuri lingvistice pe tot parcursul anului, incepand cu fiecare zi de luni. Aici se ofera programe pentru toate nivelurile si categoriile de varsta, predate de cei mai calificati si dedicati profesori.

Scoala este situata in Saint Paul's Bay, un catun pescaresc tipic, amplasat in imediata apropiere de plaja si alte atractii turistice din Malta – un loc perfect pentru odihna impreuna cu toata familia.




Scoala este amplasata foarte reusit, cursantii profitand in timpul studiilor de clima mediteraneana din Saint Paul's Bay in combinatie cu atmosfera relaxanta din cadrul programului. Orele de curs se desfasoara in grupuri mici, ceea ce contribuie simtitor la eficienta studiului.


Tabere de vara pentru copii si adolescenti

Cursurile de engleza pentru copii sunt bazate, in mare parte, pe mijloacele de comunicare. O atentie deosebita se acordata abilitatilor de exprimare in limba engleza, cursantii fiind incurajati sa aplice activ in practica cunostintele acumulate in timpul orelor de curs. Cursul consta din 20 de ore de engleza pe saptamana si se desfasoara in grupuri de maximum 14 persoane. La inceput de program, copiii sunt asigurati cu toate materialele didactice necesare.


Tabara de vara pentru copii (8-12 ani)

Programul consta din 20 de lectii de engleza pe saptamana si include o gama larga de activitati extracurriculare si excursii (3 pe saptamana).

Cazare: familii-gazda

Costul programului: de la 530 €/2 saptamani.


Engleza + Sport (pentru categoriile de varsta 8-12 si 13-18 ani)

Cursul consta dintr-o combinatie de ore de limba engleza si activitati sportive (4-5 zile) care includ alpinism, caiac, trekking, windsurfing, ciclism montan, diving, kitesurfing, tenis, squash, calarie.

Cazare: familii-gazda sau resedinta scolii

Costul programului: de la 750 €/2 saptamani.


Cursuri de engleza individuale sau in grup de 2 pers. (pentru categoriile de varsta 8-12 si 13-18 ani)

Cazare: familii-gazda sau resedinta scolii

Costul programului: de la 780 €/2 saptamani


Curs de limba engleza pentru toata familia

Programul este conceput pentru parintii si copii, care doresc sa combine studierea limbii engleze cu odihna la mare. Pe langa orele de curs, intreaga familie se bucura de un program bogat de excursii si activitati sportive. Intensitatea cursului lingvistic este selectat in mod individual pentru fiecare membru al familiei, in dependenta de nivelul initial al acestora de cunoastere a limbii.

In loc de cursurile standard de engleza, adultii isi pot rezerva numai cazare sau un program de International English, Business English, lectii individuale pentru incepatori si chiar un curs de sporturi extreme. Orele de curs pentru copii si adulti se desfasoara in acelasi timp si in acelasi bloc de studiu, dupa care intreaga familie se poate bucura de odihna binemeritata. Plus la astea, in cadrul scolii activeaza si o gradinita lingvistica pentru copii de varsta 2-7 ani, la un pret de 500 €/ 2 saptamani.

Rezervarea programului se face pentru grupuri de 2 persoane si mai mult.

Costul programului: de la 852 €/2 saptamani pentru 1 copil+1 adult


Cazare

‒ Familii-gazda (de la 210 €/saptamana)

‒ Resedinta scolii (de la 301 €/saptamana)

‒ Hotel (de la 371 €/saptamana).


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.