Cyprus

English in Cyprus | 5+

English in Cyprus | 5+
English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+ English in Cyprus | 5+

 • RO
 • RU

English in Cyprus este un program comun al Malvern House (Londra) si The English Learning Centre (Cipru). Limba engleza+Soare este alegerea ideala pentru cei ce vor sa combine odihna la plaja cu studierea limbii engleze. Scoala propune programe special elaborate, ce armonizeaza perfect studierea intensiva si un program turistic bogat pentru copii si adulti, precum si programe de familie.

Scoala este amplasata in incomparabilul oras Limassol, la sudul Ciprului. Pe linga populatia locala impunatoare (230000 locuitori), compusa din greci si turci, aici poti intilni multi turisti din toate colturile lumii, ce vor sa se relaxeze si sa savureze marea calda si razele blande ale soarelui. Limassol reprezinta capitala culturala a Ciprului, cu muzeul istoric amplasat in castelul medieval, un muzeu de arheologie ce adaposteste o multitudine de exponate foarte rare si valoroase si o galerie de pictura. Din acesta perspectiva, toti cei ce viziteaza acest oras mununat nu fac doar o incursiune in istoria acestui popor, dar isi largesc si orizontul cultural.

English In Cyprus – este o combinatie minunata de standarte inalte de educatie, corespunzatoare tuturor normelor europene si placerea de a se afla intro tara cu clima subtropicalal execelenta. Amplasarea scoliii este una foarte reusita, la 15 min de centrul orasului, in apropierea aeroporturilor internationale Larnaca si Paphos. Colegiul este foarte popular printre studentii de diferite virste, numarul carora este in continua crestere, gratie rezultatelor inalte obtinute in cadrul programelor educationale si posibilitatii de a profita de razele solare si peisajele marine pe parcursul intregului an.

Edificiul scolii English in Cyprus este dotat cu toate cele necesare pentru o studiere interesanta si eficienta a limbii engleze.Pe teritoriul scolii sunt 12 Sali de clasa mari si luminoase, ce au in dotare tehnologii de ultima ora si aer conditionat; o clasa de tehnologii informationale cu acces liber la Internet pentru verificarea postei si cautarea informatiei; Wi-fi nu este inclus; o biblioteca cu o varietate foarte mare de manuale si literatura artistica, reviste si editii periodice,o cafenea studenteasca cu o diversitate mare de snack-uri si bauturi.
Program de vara

Tabara pentru copii si adolescenti (7-17 ani).
Tabara pentru copii e situata pe un teritoriu sigur si linistit, in apropierea oraselului pitoresc Episkopi, la 15 min de principala zona turistica si plajele din Limassol. Lectiile se desfasoara in blocul nou al scolii, la 3 min de mers de hotel. Programul de studii include 20 de lectii pe sapatamina, elevii fiind repartizati in clase in confirmitate cu virsta si nivelul de cunoastere a limbii. Instruirea se petrece in forma interactiva si include indeplinirea sarcinilor creative pe teme actuale. Copiii exerseaza ortografia, citirea, vorbirea si auditia. In timpul lectiilor ei memorizeza fraze si expresii.
English in Cyprus garanteaza un nivel inalt de predare si siguranta copiilor. Nu uitati sa luati prosoape de plaja, ochelari de soare, crema de bronzat cu factor de protectie inalt si palarie!
Costul programului - € 1,500 / 2 saptamini.

Program de familie.).
Tot mai multe familii prefera sa imbine odihna cu cursurile de limba engleza. Programul de familie de studiere a limbii engleze in Cipru permite parintilor sa se odihneasca jumatate de zi fara copii sau sa se concentreze pe perfectionarea cunostintelor de Engleza, in timp ce copiii studiaza in cadrul grupurilor corespunzatoare varstei si nivelului de cunoastere a limbii. Dupa lectii, familiile pot partcipa la programele sociale active.
Cursuri pentru adulti.
Limba engleza generala-de la €440 / 2 saptamini.
Limba engleza intensiva- de la €560 / 2 saptamini.
Pregatirea pentru IELTS- de la €560 / 2 saptamini.
Curs combinat (25 de lectii in grup+3 lectii individuale) - de la €960 / 2 saptamini.

Cursuri pentru copii.
Club pentru copii (5-8 ani)-un program interactiv de studiere a limbii engleze, orientat spre imbogatirea vocabularului si dezvoltarea competentelor comunicative prin jocuri, calatorii, activitati muzicale, desen, activitati sportive si excursii. Profesorii si asistentii comunica cu copiii eclusiv in limba engleza.
Costul programului-€ 480 / 2 saptamini.

Club pentru juniori(9-15 ani) propune un program academic de studiere a limbii engleze mai structurat. Elevii lucreaza impreuna asupra insarcinarilor tematice si participa la jocuri lingvistice, practicind, in acest mod, vorbirea, scrisul, citirea si auditia.
Costul programului- € 480 / 2 saptamini.

Program pentru tineri (15-17 ani)-copiii se pot alatura participantilor taberei de vara din Episkopi. Programul presupune o integrare completa in viata de tabara de la 09.00 la 19.00 si include 20 de ore de limba engleza pe saptamina+1 excursie de jumatate de zi+ participarea la toate evenimentele sportive si distractive+alimentatia+transferul zilnic din Limassol.
Costul programului-€700 / 2 saptamini.


Cazare

Participantii programului Tabara de vara sunt cazati in hotelul Episkopiana Hotel 4*(cate 3 in camera), alimentatie-pensiune completa la restaurantul hotelului, bufet suedez. Menajul si schimbarea prosoapelor se efectueaza zilnic, schimbarea lenjeriei de pat-o data la 2 zile. Este disponibil serviciul de spalatorie-2€ /spalarea.

Optiuni de cazare pentru familii.
Lemongrass Hostel. Este un hostel micut si confortabil, la 15 min de mers de plaja si centrul orasului. Celor cazati in hostel li se ofera o bucatarie comuna, terasa, spatiu pentru barbecue. Pentru plata aditionala se ofera transfer zilnic la/de la scoala.
Costul-de la €260 / 2 saptamini.

Apartamentele ”Blue Crane”. Persoanele cazate in “Blue Crane” vor locui in apropierea hotelului “Navarria”, in unul dinn cele 40 de apartamente, echipate cu toate cele necesare pentru menaj. Fiecare apartament are o bucatarie-sufragerie deschisa, baie si balcon cu o vedere impresionanta la mare. Studentii pot beneficia de sala de fitness, sauna, salonul de coafura si de frumusete din hotelul “Navarria”, unde mai au posibilitatea de a juca ping-pong si de a inota in piscina. Alimentatia nu este inclusa in costul cazarii si se achita aditional.
Costul –de la €300 / 2 saptamini (fara alimentatie).


Activitati de agrement

Activitati de zi.
Pe parcursul zilei copiii au posibilitatea de a merge la plaja, sau de a petrece timpul la bazin. Ei pot desena, confectiona diverse lucruri, crea un ziar de perete si fotografia.
Activitati de seara.
Dupa amiaza se organizeaza jocuri active, lectii de dans, aerobica si zumba. Se formeaza echipe de volei si fotbal. Se organizeaza competitii de alergare si inot.
Activitati de noapte.
Copiii participa la alegerea Mr & Miss Tabara, show de moda, show-ul talentelor, jocuri olimpice, cautarea de comori, discoteci. Ei au posibilitatea de a se simti ca intrun casino adevarat, de a participa la concursuri organizate saptaminal.
Excursii:
Aquapark si parcul de distractii, Troodos, Omodos, cascada Caledonia, croaziera spre Paphos.

Program de distractii pentru familii.
Programul de familie presupune ca va veti putea organiza programul si timpul liber in mod independent sau va veti alatura evenimentelor si excursiilor organizate de scoala.
Excursii:
• Excursie de o zi in Paphos- €25
• Excursie in Nicosia- €25- €35
• Croaziera pe iaht- de la €32
• Jeep safari - de la €35
• Aquapark- de la €16
• Tur mare prin Cipru-citeva orase pe zi-de la €25


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.