Cyprus

English Sunny School | 6+*

English Sunny School | 6+*
English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+* English Sunny School | 6+*

 • RO
 • RU

English Sunny School Of Cyprus ESSC si-a deschis usile pentru studentii din toata lumea in anul 2000. Amplasarea ei este una foarte reusita: in orasul primitor Limassol, regiunea Germasogeia, la 5 minute de litoral si plajele de nisip. Limassol se afla pe litoralul de Sud, fiind al doilea oras ca marime din tara, dupa Nicosia. Aici se gasesc cele mai interesante atractii turistice de baza din Cipru.

Apart-hotel Valana Hotel Apartments, pe baza caruia functioneaza institutia educationala se afla la 4 km de centrul orasului, linga multitudinea de magazine, cluburi de noapte, restaurante si supermarket-uri. In timpul liber elevii se odihnesc la plaja, pleaca in excursii, se plimba prin oras sau fac shopping, participa la diverse jocuri, competitii, serate si discoteci.
Program de vara

Tabara pentru copii de 6-10 ani.
Programul este conceput in mod special pentru juniori. Cei mai mici, copiii de 6-8 ani, sunt acceptati impreuna cu parintii la programul pentru copii si adulti, sau la lectii de grup cu educatorul. Copiii de 9-10 ani pot veni singuri, apelind la serviciul de acompaniere minori prestat de companiile avia. Reprezentantul scolii va intilni si prelua copilul nemijlocit de la personalul aeroportului.
Juniorii studiaza dupa alte programe decit adolescentii si urmeaza cursuri bazate pe studierea limbii engleze prin jocuri si activitati distractive. Lectiile se desfasoara in clase mari si moderne, dotate cu aer conditionat, unde grupurile sunt formate din maxim 4-8 elevi. Se planifica 20 de ore de limba engleza pe saptamina. Profesorii scolii au o mare experienta in lucrul cu copiii mici, de aceea se adapteaza la necesitatile clasei si stiu cum sa motiveze studentii. Ei sunt cazati in campus, cu pensiune completa. Copiii mai mici urmeaza propriul program de evenimente, bazat pe programul adolescentior si, deseori, li se alatura acestora. Copiii sunt supravegheati 24/24, 7 zile in saptamina si intotdeauna exista cineva care sa-i ajute in orice situatie, ca spre exemplu, la spalarea hainelor, adunarea matinala si s a-i ghideze in alegerea uni regim alimentar sanatos.
Costul programului-€ 1,295 / 2 saptamini.

Tabara pentru adolescenti 11-18 ani.
Pachet all-inclusive pentru adolescenti ce doresc sa studieze limba engleza si sa se distreze la soare! Studentii vor ramine pentru cel putin 2 saptamini in campus, in regim de pensiune completa. Este o oportunitate minunata pentru tineri de a-si face noi prieteni, dezvolta abilitati de invatare si schimb de informatii despre alte tari, utilizind o limba de comunicare comuna.
Studentii frecventeaza 20 de lectii a cate 50 de minute pe saptamina. Grupele includ maxim 15 persoane (deseori mai putin) de diferite nationalitati. Dup micul dejun studentii merg la ore, ce se desfasoara intre 09.00-13.00, cu doua pauze a cate 15-20 min. Accentul se pune pe Engleza vorbita si dezvoltarea competentelor comunicative.
Adolescentii cu virsta 15+ au posibilitatea de a opta pentru 20 de ore/pe saptamina de pregatire pentru examenul IELTS. Studentii primesc Setul noului-venit, continind: geanta, caiet, stilou, mapa si tricou.
Costul programului-€ 1,295 / 2 saptamini.

Tabara de zi.
Pentru copiii ce nu locuiesc in resedinta, dar impreuna cu parintii la hotel, scoala propune includerea intrun grup din tabara de vara, cu lectii de limba engleza dimineata si activitati pe timpul zilei. Copiii beneficiaza de pranz cald in campus, de luni pina vineri. Ei pot alege si programul cu cina, pentru plata aditionala.
Costul programului pentru copii-€ 785/ 2 saptamini.
Costul programului pentru adolescenti-€ 620 / 2 saptamini.

Program de familie
Programul de familie este elaborat in special pentru parintii ce se odihnesc si calatoresc impreuna cu copiii si vor sa-si petreaca vacanta impreuna cu familia. Alaturindu-se cursurilor si activitatilor corespunzatoare varstei, toata familia va profita din plin de vacanta si, totodata, isi va perfectiona limba engleza. Parintii isi pot lasa copiii in grija unor profesori de incredere, in orice timp al zilei, sau seara (prin accord prealabil). Elevii petrec mult timp afara, se joaca si invata noi cuvinte in limba engleza.
Gradinita (virsta 2-5)-copiii de virsta prescolara pot frecventa gradinita situata in apropierea campusului, disponibila in regim 08.00-13.30/18.00. Copiii au posibilitatea de a interactiona in Engleza cu semeni de aceeasi virsta din diferite tari. Ei isi petrec timpul jucindu-se, cantind, practicind arta si mestesugaritul. Profesorii se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor sociale si personale. Elevii studiaza principiile logicii, calculeza, rezolva probleme. Gratie atmosferei creative create, copiii se dezvolta si incep sa inteleaga mai bine lumea inconjuratoare.
Juniori (6-11 ani)-copiii cu virsta de 6-11 ani pot opta pentru programul pentru Juniori. De la 09.00 la 13.00 ei frecventeaza lectiile, invatind Engleza prin jocuri, cintece si alte activitati distractive. Numarul de ore pe saptamina-20, iar cel al elevilor in grup-8. Copiii pot participa la diverse evenimente de zi sau serale, elaborate si adaptate special pentru ei, oferind parintilor oportunitatea de a se odihni sau descoperi insula.
Adolescenti (11-16 ani)-pentru copiii de 11-16 ani se ofera programul pentru adolescenti. Se desfasoara 20 de ore de limba engleza pe saptamina, in grupuri de maxim 15 persoane, de la 09.00 la 13.00. Activitatile se bazeaza pe metoda comunicativa si studentii au posibilitatea de a comunica cu semeni de aceeasi virsta din toata lumea. Ei pot participa la activitai de zi/seara, ce constituie o sansa in plus de a practica limba si de a lega noi prietenii.
Parintii-se pot relaxa la piscina hotelului, la plaja, sau pot asista la lectii! Lectiile cu alti studenti adulti in grupele 16+ sunt adaptate conform nivelului de cunoastere a limbii, se petrec intre 09.00 si 13.00. Parintii ce doresc sa-si aprofundeze cunostintele pot opta pentru lectii individuale sau frecventa lectiile in grup de limba engleza de afaceri dupa amiaza. In plus, parintii pot merge in excursii sau participa la diverse evenimente distractive, stiind ca copiii lor se afla in siguranta, fiind ghidati de profesorii si personalul scolii.


Cazare

Apartamentele hotelului Valana se afla la 5 min (380 m) de mare si de zona turistica a Limassolului. Ele reprezinta o proprietate familiala, de aceea, atmosfera aici este una placuta si confortabila. Exista o piscina exterioara si o zona mare pentru baile de soare, inconjurata de palmieri. La barul de linga piscina pot fi comandate aperitive si bauturi. Linga bazin se intinde o peluza mare pentru diverse jocuri sociale, fotbal si volei. Vara aici se organizeaza diverse sarbatori, cu posibilitatea de a degusta din bucataria cipriota veritabila si de a cunoaste aceasta natiune greceasca straveche. Camerele sunt spatioase si dotate cu aer conditionat. Studenti sunt cazati in camere de 4-5 persoane, cu baie privata, balcon, TV, aer conditionat, mini bucatarie cu frigider.

Alimentatia eset oferita in restaurantul principal, sub forma de bufet suedez. Zilnic, se ofera o gama diversa de bucate, pentru toate gusturile si regimurile alimentare.


Activitati de agrement

Programul distractiv include: 1 excursie de o zi/pe saptamina (Manastirea Kykkos, capitala-Nicosia, Pafos, Kourionul antic, aquapark-ul, muntii Troodos, etc),distractii zilnice si excursii de dupa-amiaza(atractii turistice, bowling, plaja,etc), program cultural( seara talentelor, parodii, concursuri despre Cipru), activitati sportive(windsurfing, kitesurfing, diving, plaja si distractiile de la piscina, discoteci, vizionare de filme.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.