UK

Loxdale English Centre

Language Courses

Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre Loxdale English Centre
Loxdale English Centre este una dintre cele mai populare scoli de studiere a limbii engleze din Regatul Unit al Marii Britanii, care, timp de peste 45 de ani, si-a capatat titlul de partener de incredere al multor institutii de invatamant superior, organizatii guvernamentale si mari companii multinationale.

Situat intr-o zona rezidentiala deosebita, mai exact gazduit de un conac Victorian, la doar trei kilometri de centrul orasului Brighton si de malul oceanului Atlantic, centrul Loxdale este recunoscut pentru studiile calitative pe care le ofera. Profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student. Clasele au un numar mic de elevi (maximum 14 persoane in sala de clasa) si acest lucru permite profesorilor sa acorde fiecarui elev mai multa atentie.

Organizatorii taberei sunt acreditati de catre Consiliul Britanic pentru predarea englezei si sunt membri ai comunitatii English UK, ceea ce se traduce printr-un standart ridicat. Scoala pune la dispozitie o varietate de programe de studiu, subiectele prin intermediul carora se invata limba engleza fiind stimulante si captivante: arta, gradinarit, moda, istorie, fotografie, mediu, media, cultura britanica etc...
Ceea ce face acest centru deosebit este varietatea de programe pe care le ofera pentru toate varstele, gusturile, interesele.

Orasul

Cunoscut ca si “London by the Sea”, orasul Brighton este una dintre cele mai populare destinatii pentru tabere internationale si cursuri de engleza. Situat in sudul Angliei, cu o populatie de 160 000 de locuitori, Brighton ofera o atmosfera fascinanta prin imbinarea istoriei cu stilul de viata modern. Pe langa patrimoniul regal, in Brighton exista numeroase locuri de recreere ca: cluburile si restaurantele din zona strazii Preston, zona sporturilor de apa, celebra piata Churchill pentru cumparaturi. Este foarte popular pentru turistii veniti din toata lumea, dar si pentru localnici celebrul “Brighton Pier”, lung de 512 m. Atmosfera cosmopolita ce pluteste pretutindeni in aer in micutul orasel este oferita de catre tinerii veniti din diferite tari ale lumii.

Programe

General English

Acest program este destinat adultilor ce au implinit varsta de 17 ani si poseda un nivel preintermediar de engleza. General English este alcatuit din 20 de lectii cu o durata de 45 de minute fiecare, 15 ore pe saptamana si se bazeaza pe vorbire, pronuntie si ascultare. Lectiiile sunt interactive si bine structurate pentru a acorda mai mult timp pentru a invata si a practica noul vocabular, engleza colocviala, idiomurile si gramatica.

English Plus

Cursul “English Plus” combina programul General English cu o varietate de subiecte culturale si educationale cum ar fi gradinaritul, moda, fotografia, mediul, mass-media, cultura britanica si engleza creativa. Acest program unic iti va oferi un nivel de intelegere mai aprofundat al limbii engleze la nivel cultural. Poti alege sa studiezi cate subiecte doresti. Pentru acest curs studentii trebuie sa posede un nivel intermediar de cunoastere a limbii engleze.

One-to-One

Acesta este un curs individual destinat invatarii rapide a limbii enlgeze.
Se potriveste perfect pentru studentii care vor sa studieze engleza pentru niste scopuri bine determinate ca business english, literature, sustinerea cu brio a examenelor…
Studentii pot alege sa studieze exclusiv un curs one-to-one sau sa-l combine cu un alt curs. De exemplu, studentul poate alege sa studieze programul General English si dupa aceasta sa aiba cateva lectii dupa amiaza din ciclul one-to-one.

Adult: Summer General English

Conceput pentru adulti de toate nationalitatile si capacitatile, acest program plin de viata si de imaginatie se concentreaza pe vorbire, ascultare, citire si scriere pentru a te ajuta sa comunici sigur si fluent in limba engleza de zi cu zi.

Lectiile sunt interactive si structurate asa ca sa se acorde maximum de timp pentru a invata si a practica noul vocabular, engleza colocviala, idiomurile si gramatica. Se pune un accent deosebit in a-ti dezvolta increderea si fluenta in afara salii de clasa. Centrul coopereaza cu o alta scoala acreditata de catre British Council, ELC, pentru cursurile pentru adulti. Vei primi de fiecare data atentie personala din partea profesorului tau, intrucat in sala nu sunt mai mult de 12 studenti.
Vei petrece 20 de ore a cate 45 de minute fiecare pentru studiile tale de engleza. (15 ore de studiere pe saptamana).

Perioada cursului
Poti incepe in orice zi de luni, in perioada 17 iunie-19 august.

Cursuri de vara pentru familii
Inveti engleza si te relazexi alaturi de familia ta. Aceasta ti se propune sa faci la Loxdale. Centrul a conceput acest program special pentru copii si parinti. Asa ca nu doar copilul tau va sta la ore si va invata enlgeza, ci acelasi lucru il vei face si tu. Distractiv, eficient si util! In afara lectiilor, parintii pot sa ia parte la activitatile sociale cu alti studenti-parinti, in timp ce copilul lor participa la alte activitati organizate special pentru copii.
In week-end, parintii pot alege sa mearga impreuna cu copii lor in calatoriile organizare sau pot decide sa faca ce vor.

Cazarea
Sunt disponibile urmatoarele optiuni:
a) Ambii parintii locuiesc intr-un apartament, iar copii stau in camin sau intr-o alta resedinta asigurata de Centru;
b) In cazul in care este un singur parinte cu copilul, atunci ei pot sta intr-un apartament;
c) Ambii parinti locuiesc intr-un hotel, iar copilul intr-o resedinta asigurata de Centru;
d) Toata familia inchiriaza o casa/un apartament pentru zilele de sedere. Loxdale poate sa va ofere consultanta in privinta caror agentii imobiliare din Brighton sa apelati.

Perioadele:
• Cursurile pentru familii cu copii (de 13 pana la 17 ani) sunt valabile de pe 23 iunie pana pe 11 august 2014.
• Cursurile pentru familii cu copii (de la 8 pana la 12 ani) sunt disponibile de pe 1 iulie pana pe 3 august 2014.

Curs specializat: English + Art

Cursul English + Art Course combina popularul General English cu un curs inovativ si creativ ce cuprinde abordarile teoretice si practice ale artei.
Cursurile incep de pe 8 aprilie 2014 si vor dura 10 saptamani!
Acest program se tine in trei dupa-amiezi pe saptamana si este alcatuit din lectii si vizite educationale. Nu este de neglijat nici efortul propriu pe care-l vei depune pentru a obtine performante.Vei fi incurajat sa explorezi potentialul tau creativ. Cursul este special conceput ca sa stimuleze capacitatea dumneavoastra de apreciere a artelor in timp ce practicati engleza.
Acest curs este valabil pentru studentii ce au deja un nivel intermediar de engleza.

Cazare

Fiecare program are specificul sau, inclusiv privind si optiunile de cazare. Punandu-se accent pe siguranta elevilor, cazarea se poate face in campus, la supravegherea elevilor participand inclusiv angajatii Loxdale ce sunt prezenti 24 ore/zi in campus.
De asemenea, puteti alege un apartament sau un hotel, daca sunteti impreuna cu familia.
Puteti opta si pentru familii gazda. Acestea se afla la 25 de minute de mers de la Centrul Loxdale, dar exista si transport public cu rute regulate catre scoala.

Agrement

Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu seriozitate, cu activitati culturale si interactive. Pentru ca nu e totul doar munca! Puteti beneficia de un program variat: excursii culturale, tenis de masă, seară de filme, fotbal, cursuri de dans, lectii de salsa, filme, gratar, activitati sportive, quizzes, gastronomie si multe altele!
Personalul de la scoala se va ingriji ca sa socializezi suficient de bine cu colegii si cu profesorii tai in mediul non-formal…
Nu-ti va lipsi nimic, caci scoala dispune de toate facilitatile. Pavilionul si hala sportiva este deschisa pentru studenti de luni pana joi seara. Aici tu poti juca tenis de masa, face sport, privi televizorul, DVD-ul sau, pur si simplu, poti sa te relaxezi si sa comunici cu prietenii pe chat intr-o camera confortabila. Aceste facilitati nu sunt disponibile pentru adulti pe timp de iarna.

O buna parte dintre studentii Loxdale se inscriu in echipele de sport locale, cluburi, societati sau coruri. Aceasta le ofera o oportunitate excelenta de a intalni mai multi bastinasi si de a practica limba engleza intr-un mediu natural.
- Activitati de seara
In fiecare saptamana sunt, cel putin, doua activitati de seara organizate in parteneriat cu staff-ul scolii. Puteti participa la lectii de salsa, jocuri de seara, gratar, quizzes, gastronomie, sesiuni de copt si multe altele.
Majoritatea acestor activitati sunt gratuite. Altfel, pretul lor ar fi intre £1 si £10.
- Vizite in Londra
Stiai ca Brighton, orasul aflat pe coasta Angliei, e doar la doar 55 de minute de Londra? Si cate posibilitati de a hoinari prin Londra vi se deschid!
The British Museum, Galeria Nationala, Tate Britain, Muzeul Natural de Istoire si Muzeul de stiinte-sunt locatii “must see”.

Fiind acolo, veti putea alege ce sa vizitati in trei dupa-amiezi: the Globe Theatre, vizita la BBC sau vizita la Casa Parlamentului. In prima parte a zilei, studentii pot vizita Muzeul Imperial al Razboiului, Tate Modern, Museum of London, Muzeul natural de Istorie, Muzeul Stiintelor.

Studentii care vor alege sa studieze engleza cu termen integral, vor beneficia de oportunitatea de a vizita Londra fara taxe aditionale. De asemenea, studentii au posibilitatea sa viziteze Chartwell (locuinta lui Winston Churchill), Salisbury si Stonehenge, Portsmouth, Lewes, Cambridge, Oxford si multe alte orase si localitati de prin zona.
 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.