Spain

Sprachcaffe Barcelona | 14-21*

Vacante / Каникулы

Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21* Sprachcaffe Barcelona | 14-21*

 • RO
 • RU

Timp de peste 20 de ani Sprachcaffe este atribuit la categoria centrelor educationale de top pentru “oameni de toate virstele si nationalitatile”. Compania Sprachcaffe este sigura ca succesul in studierea unei limbi straine nu consta doar in invatarea gramaticii, ci imbinarea armonioasa a instruirii si cunoasterii culturii si vetii tarii, limba careia se invata. Doar atunci veti vorbi cu-adevarat aceasta limba!

Denumirea institutiei vine de la: "Sprach" (trad. din germana ” lingvistic”) si "Caffe”(trad. din Italiana “cafenea”)-"Sprachcaffe"(“ cafenea lingvistica”). Insasi denumirea vorbeste despre esenta acestor cursuri-o atmosfera destinsa de comunicare si instruire, regasita in fiecare scoala Sprachcaffe din toata lumea. Sprachcaffe propune elevilor sai cursuri in acele tari, limba carora ei isi doresc sa studieze. Din aceasta perspectiva, tara, cultura si locuitori sai reprezinta o parte componenta a instruirii. Veti studia intro atmosfera placuta, fara frica de a gresi, de parca ati fi intilnit niste prieteni intro “cafenea lingvistica” ("caffé linguístico) in Anglia, Franta, Germania sau alte tari.

Avantajele: cursurile de limbi straine va vor extinde orizontul intercultural, dat fiind ca veti avea posibilitatea de a cunoaste nu doar cultura tarii gazda, dar si cultura altor studenti, veniti aici din toata lumea.

Barcelona - un oras impresionant, ce imbina intrun mod unic arta, cultura, obiectivele turistice si viata nocturna vesela. Chiar daca, in prezent, acesta este un megapolis, el nu si-a pierdut sarmul mediteranian. Locuitorii Barcelonei supranumesc orasul ”La Guapa”, in traducerea”Frumoasa”.Frumusetea irepetabila a orasului se datoreaza, in primul rand, marelui architect Antoni Gaudi, care a conferit acestui oras de pe malul Mediteranei un caracter aparte. Muzeele interminabile, galeriile si expozitiile de arta se afla chiar in inima orasului, de aceea, aici, in capitala Catloniei, nu te poti plictisi niciodata!

Sprachcaffe Barcelona-scoala situata in centrul orasului, intro regiune dominata de stilul gotic, din apropierea Catedralei, la citeva minute de mers de faimoasa”Ramblas”. Plaja, magazinele, galeriile, muzeele si cele mai importante atractii turistice se afla in apropiere.

Vara lectiile se desfasoara intro scoala de vara special amenajata. Ambele scoli sunt dotate cu toate cele necesare pentru o instruire intersanta si eficienta.

Toti profesorii sunt pedagogi inalt calificati, purtatori nativi ai limbii spaniole. Numarul maxim de persoane in grup-12. Suportul didactic este oferit pe parcursul intregului curs.

Sprachcaffe Barcelona este recunoscuta oficial de catre Instituto Cervantes.


Program de vara

In cadrul Sprachcaffe Barcelona se propun cursuri de limba spaniola de toate nivelurile-de la incepator la avansat. Fiecare va gasi aici ceva pe potriva. Se ofera curs de limba spaniola standart (20 de ore pe saptamina) si intensiv (30 de ore pe saptamina).Profesorii de aici sunt specialisti inalt calificati. Caracterul, simtul umorului, energia si sensibiilitatea lor constituie cheia succesului acestor cursuri. Dupa ore, ei ofera sfaturi si sprijin in organizarea timpului liber si in solutionarea problemelor aparute in timpul programului.

Accentul se pune pe comunicare, scopul cursului fiind punerea in aplicatie a vocabularului si gramaticii. In prima zi participantii sustin un test, cu ajutorul caruia ei sunt ulterior repartizati in grupuri si aleg programul cel mai potrivit de studiere a limbii sapniole. Orele se desfasoara de luni pina vineri, iar la sfirsitul cursului studentii obtin un certificat, unde este indicat numarul de ore studiate si nivelul inregistrat.

Costul-de la 1155 Euro/ 2 saptamini in cazul cazarii in familie si 1365 Euro/2 saptamini-cazarea in resedinta.


Cazare

Familia gazda.
Daca optati pentru acest tip de cazare, va veti cufunda deplin in viata Spaniei si veti avea posibilitatea de a aplica in practica cunostintele obtinute in scoala, de a asimila limba mai eficient.Majoritatea familiilor spaniole sunt foarte primitoare si prietenoase. In prima zi a sosirii veti fi familiarizat cu regulamentul familiei, orele de masa, locul obiectelor in casa,etc. Familia va oferi lenjerie de pat, prosoapele trebuie aduse de acasa. Se poate opta pentru camere de 1-2 persoane, doar dejun sau demipensiune.

Resedinta
In resedinta scolii, elevii au posibilitatea de a locui impreuna cu copii din toata lumea si de avorbi in Spaniola chiar din prima zi a sosiriilor in aceasta tara. Aceasta e cea mai buna metoda de a va perfectiona cunostintele!
Sunt disponibile citeva resedinte in apropierea scolii, in camere de 1-2 persoane (camerele de doua persoane pot fi rezervate numai daca doua persoane vin impreuna). Menajul-o data pe saptamina. Lenjeria de pat este oferita de scoala, prosoapele trebuie aduse de acasa.
Resedinta se afla in centru, la 10-15 min de mers de scoala.


Activitati de agrement

Barcelona este un oras minunat cu vestigii culturale si istorice unice, un oras unde nu te poti plictisi niciodata si care ofera o gama larga de activitati distractive. Shopiing in oras, relaxare la plaja, vizitarea muzeelor, savurarea vietii nocturne-fiecare va gasi aici ceva ce ii este pe plac! Personalul scolii ofera toata informatia despre excurii, muzee, expediti turistice, cinema, baruri si teatre. Unica problema pentru studenti este alegerea prea mare!


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.