Spain

European University Barcelona | 16+*

Vacante / Каникулы

European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+* European University Barcelona | 16+*

 • RO
 • RU

Universitatea Europeana (European University) este o institutie de invatamant superior, una dintre cele mai bune scoli de business din Europa, ce ofera un program inovativ de educatie antreprenoriala. Acesta este predat in limba engleza, intr-o retea internationala de campusuri situate in Spania, Germania, Marea Britanie, China, Malaezia si Taiwan.

Potrivit celui mai recent raport “QS Global 200 Schools Report”, ce a vizat in special scolile de business din Europa, Universitatea Europeana s-a clasat pe locul 3 in topul scolilor de business din Elvetia si pe locul 5 in topul scolilor din Germania si Spania. In scopul de a cultiva un nivel general de cultura de afaceri si de a ajuta tinerii in orientarea lor profesionala, Universitatea Europeana organizeaza, de asemenea, si o scoala de vara cu tematica pentru elevi si studenti in Barcelona, Spania. Programul ofera o combinatie ideala de cursuri specializate (Limbi straine, Business Management, Marketing, Antreprenoriat etc) si activitati sociale in afara orelor, menite sa familiarizeze participantii cu limba si cultura Spaniei.

Barcelona este cel de-al doilea oras ca marime din Spania si gazduieste o populatie deloc putin numeroasa de studenti. Astfel, zeci de mii de tineri aleg sa studieze intr-una din institutiile de invatamant superior din acest oras. Un oras presarat de monumente ale arhitecturii si de operele lui Gaudi, Barcelona este un loc minunat pentru a-ti realiza studiile.

Barcelona este "motorul de foc" al Cataloniei. Ea, de asemenea, poarta bine-meritatul titlu de cel mai mare port din Marea Mediterana. Acest oras este renumit ca un cunoscator de arta, mai ales de muzica. Multi oameni considera Barcelona "insula cea mai europenizata" din toata Spania. Ea este agitata si grabita, dar, de asemenea, are dreptul de a fi numita cea mai comerciala şi industrializata regiune, nu numai din Catalonia, dar si din intregul Regat al Spaniei. Ea poate fi laudata la nesfarşit.

Barcelona atrage si captiveaza prin combinatia sa unica intre arhitectura veche, intruchipati in diverse palate, cladiri si biserici, si constructiile moderne cu tehnologiile lor dezvoltate. Strazile largi caracteristice si pietele confortabile, pe care sunt plantate palmieri şi diverse culturi exotice, dau o nuanta fantastica impresiilor turistilor ce vin aici pentru prima data.

Programul de vara al Universitatii Europene din Barcelona este special conceput si adaptat pentru toti doritorii de a capata cunostinte in domeniul businessului.«International Business», este dedicat studentilor si elevilor de la o institutie de profil si celor care deja practica o activitate economica.
Programe

International Summer School (16+)
Business Management
Marketing
Effective Communication
Economics
Business Sustainability
Advertising, Media & Branding
Negotiation
Entrepreneurship
Leadership
Doing Business in a Globalized World

Durata – 3 saptamini
Pretul programului - €3200 / 3 saptamani.

Business Summer School (19+)
DIGITALIZATION OF BUSINESS
Project Management
Digital MarketingInnovation
Personal Branding
Entrepreneurship and Startups
Sustainable Development

MANAGEMENT IN A CHANGING WORLD
Leadership and Team-building
The European Union: Challenges and Prospects
Blockchain for Smart Cities
Public Speaking
Doing Business in Europe
Big Data and AI: Opportunities and Threats

Durata – 2-8 saptamini
Pretul programului - €1900 / 2 saptamani.


Cazare

Studentii vor fi cazati in caminele din campusul universitatii, în camere duble sau triple. Acest tip de cazare include facilități comune și mesele. De asemenea, studentii pot alege si camera single, in functie de disponibilitatile financiare.


Agrement

Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu seriozitate, cu activitati culturale si interactive. Organizatorii au pregatit un program divers, cu evenimente de grup, ceremonii de inchidere si deschidere a scolii de vara, plimbari prin Barcelona. Pentru programul “Young entrepreneur”, organizatorii au pregatit vizite la parcului acvatic Illa fantasia, parcul de distractie PortAventura, acvarium, planetariul Cosmocaixa, muzeul Pobla español.

De asemenea, cand veti dispune de mai mult timp, ati putea merge la plajele din Costa Brava, una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei, aflata la doar o ora distanta de fascinanta Barcelona.

Подай заявку на программу обучения в этой стране, запроси дополнительную информацию или назначь встречу с менеджером по образовательным программам в офисе EXCEL.

регистрационная форма


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.