Spain

European University Barcelona | 18+

Vacante / Каникулы

European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+ European University Barcelona | 18+

 • RO
 • RU

Universitatea Europeana (European University) este o institutie de invatamant superior, una dintre cele mai bune scoli de business din Europa, ce ofera un program inovativ de educatie antreprenoriala. Acesta este predat in limba engleza, intr-o retea internationala de campusuri situate in Spania, Germania, Marea Britanie, China, Malaezia si Taiwan.

Potrivit celui mai recent raport “QS Global 200 Schools Report”, ce a vizat in special scolile de business din Europa, Universitatea Europeana s-a clasat pe locul 3 in topul scolilor de business din Elvetia si pe locul 5 in topul scolilor din Germania si Spania. In scopul de a cultiva un nivel general de cultura de afaceri si de a ajuta tinerii in orientarea lor profesionala, Universitatea Europeana organizeaza, de asemenea, si o scoala de vara cu tematica pentru elevi si studenti in Barcelona, Spania. Programul ofera o combinatie ideala de cursuri specializate (Limbi straine, Business Management, Marketing, Antreprenoriat etc) si activitati sociale in afara orelor, menite sa familiarizeze participantii cu limba si cultura Spaniei.

Barcelona este cel de-al doilea oras ca marime din Spania si gazduieste o populatie deloc putin numeroasa de studenti. Astfel, zeci de mii de tineri aleg sa studieze intr-una din institutiile de invatamant superior din acest oras. Un oras presarat de monumente ale arhitecturii si de operele lui Gaudi, Barcelona este un loc minunat pentru a-ti realiza studiile.

Barcelona este "motorul de foc" al Cataloniei. Ea, de asemenea, poarta bine-meritatul titlu de cel mai mare port din Marea Mediterana. Acest oras este renumit ca un cunoscator de arta, mai ales de muzica. Multi oameni considera Barcelona "insula cea mai europenizata" din toata Spania. Ea este agitata si grabita, dar, de asemenea, are dreptul de a fi numita cea mai comerciala şi industrializata regiune, nu numai din Catalonia, dar si din intregul Regat al Spaniei. Ea poate fi laudata la nesfarşit.

Barcelona atrage si captiveaza prin combinatia sa unica intre arhitectura veche, intruchipati in diverse palate, cladiri si biserici, si constructiile moderne cu tehnologiile lor dezvoltate. Strazile largi caracteristice si pietele confortabile, pe care sunt plantate palmieri şi diverse culturi exotice, dau o nuanta fantastica impresiilor turistilor ce vin aici pentru prima data.

Programul de vara al Universitatii Europene din Barcelona este special conceput si adaptat pentru toti doritorii de a capata cunostinte in domeniul businessului.«International Business», este dedicat studentilor si elevilor de la o institutie de profil si celor care deja practica o activitate economica.
Programe

“International Business”
International Business este programul scolii de vara propus studentilor de la ciclul de licenta care urmeaza o specializare cu profil economic, absolventilor unor facultati cu profil economic, precum si celor care practica deja o activitate economica.
Aplicantii trebuie sa aiba implinita varsta de 18 ani.
De luni pana vineri, de la ora 10:00 pana la 14.00, programul va fi stucturat in felul urmator:
1 saptamana: Business Management (10hrs), Negotiation & Effective Communication (10hrs)
2 saptamana: Doing Business in Spain & Latin America (20hrs)
3 saptamana: Entrepreneurship & New Venture Creation (20hrs)
Cei mai de success oameni de afaceri integreaza in activitatea loc cunostinte de finate, marketing, management pentru a dezvolta modele de afaceri eficiente. Acelasi lucru este valabil si pentru studenti, care, la sfarsitul programului, trebuie sa fie capabili sa evalueze complexitatea organizatiilor internationale de business, a relatiilor ce exista intre intreprinderi, cadrul social in care acestea functioneaza, precum si provocarile administrarii la toate nivelurile.
Pretul programului este de 3150 de euro.
Pretul include:
- taxe de scolarizare si de studiu;
- cazarea cu mesele incluse;
- activitati extrascolare;
- certificate de confirmare a participarii;
- asigurare medicala.
In pret nu sunt incluse costurile de calatorie, transfer aeroport si cursuri de limba engleza.


Cazare

Studentii vor fi cazati in caminele din campusul universitatii, în camere duble sau triple. Acest tip de cazare include facilități comune și mesele. De asemenea, studentii pot alege si camera single, in functie de disponibilitatile financiare.


Agrement

Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu seriozitate, cu activitati culturale si interactive. Organizatorii au pregatit un program divers, cu evenimente de grup, ceremonii de inchidere si deschidere a scolii de vara, plimbari prin Barcelona. Pentru programul “Young entrepreneur”, organizatorii au pregatit vizite la parcului acvatic Illa fantasia, parcul de distractie PortAventura, acvarium, planetariul Cosmocaixa, muzeul Pobla español.

De asemenea, cand veti dispune de mai mult timp, ati putea merge la plajele din Costa Brava, una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei, aflata la doar o ora distanta de fascinanta Barcelona.

Подай заявку на программу обучения в этой стране, запроси дополнительную информацию или назначь встречу с менеджером по образовательным программам в офисе EXCEL.

регистрационная форма


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.