UK

Edinburgh College | 12-17

Vacante / Каникулы

Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17 Edinburgh College | 12-17

Edinburgh este un oras de-a dreptul spectaculos, considerat unul dintre cele mai frumoase si mai ospitaliere orase din lume, numit Leading European Destination 2012 in cadrul World Travel Awards​. In Edinburgh gasesti de toate: arhitectura impresionanta, muzee faimoase, teatre si galerii, parcuri de-un verde abundent, facilitati sport exceptionale si o viata sociala foarte dinamica.

Ca oras studentesc international (15% din 450.000 de locuitori sunt studenti), Edinburgh ofera toate conditiile necesare studentilor pentru ca acestia sa se simta ca acasa si sa studieze cat mai eficient. Compactitatea orasului permite studentilor sa deplaseze usor, ieftin si sigur, folosind retelele excelente de transport local, national si international.

Ca "oras al festivalurilor", Edinburgh gazduiesde anul imprejur cele mai diverse festivaluri, atragand multime de turisti din intreaga lume si dublandu-si, de fiecare data, populatia in perioada desfasurarii acestor evenimente culturale.

Pe studentii carora le place linistea, o scurta calatorie cu trenul ii va duce spre cele mai frumoase plaje din Europa si cele mai impresionante peisaje montane.

Edinburgh College este considerat unul dintre cele mai prestigioase colegii finantate de guvernul britanic. Institutia gazduieste mai bine de 25.000 de studenti, fiind astfel si una dintre cele mai mari institutii de acest gen din UK.

Oportunitatea de a studia in unul dintre cele mai incantatoare orase din lume atrage o multime de studenti internationali, astfel ca mai bine de 15% din studentii Edinburgh College sunt originari din peste 100 tari ale lumii.


Edinburgh College dipune de 4 campusuri, toate amplasate in Edinburgh: Granton Campus, Sighthill Campus, Milton Road Campus si Midlothian Campus​. Colegiul este amplasat la scurta de distanta de plaja, astfel ca plimbarile si jocurile de plaja au devenit unul din modurile preferate ale studentilor de a-si petrece timpul liber.

Toate campusurile sunt ultra-moderne, amenajate cu mobilier si tehnica de ultima generatie, biblioteci bogate, cafenele, retea WiFi si multe alte facilitati, care contribuie substantial la crearea atmosferei de studiu perfecte.

 

 

Programul scolii de vara

 

Scopul major al programului de vara, oferit in cadrul Edinburgh College, este sa ofere elevilor din intreaga lume oportunitatea de a studia limba engleza intr-un mediu multicultural prietenos. Elevii sunt incurajati sa-si practice abilitatile de comunicare in engleza nu doar in sala de curs, ci si in afara acesteia. Profesorii se concentreaza in special pe imbunatatirea cunostintelor existente si punerea in practica a acestora, cultivandu-le fluent in exprimare si increderea in propriile forte.

In cadrul scolii de vara sunt disponibile cursuri de limba engleza incepand cu elementar si pana la avansat. La sosire elevii sunt testati pentru a putea fi repartizati ulterior la nivelul corespunzator cunostintelor sale.

Scoala de vara ofera 15 ore de studiu a limbii engleze, incluzand si un proiect care sa permita elevilor sa foloseasca creativ cunostintele acumulate si totodata sa afle cat mai multe din istoria si cultura britanica. La sfarsit de curs elevii primesc, de regula, un certificat de finalizare a acestuia.

Pe langa orele de curs, elevi se o bucura de o multime de activitati extracurriculare si de o serie de excursii de jumatate de zi sau de o zi intreaga prin Edinburgh, imprejurimile acestuia si orasele vecine.

Costul programului: 1735/£ 2 saptamani.

 

 

Cazare

 

Pe langa cazarea camere double in resedinta scolii, elevii pot alege sa stea cazati la o familie-gazda, unde vor beneficia de cina si dejun, in afara de zilele cand vor cina impreuna cu colegii. Pranzul este asigurat de scoala. Familia-gazda este o buna oportunitate pentru elevi de a-si imbunatati engleza vorbita si in afara orelor de curs si de a cunoaste in de-aproape localnicii si mediul lor de trai cotidian.

 

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii in Marea Britanie?

Te rugam sa completezi acest formular de inregistrare si un consilier EXCEL te va contacta in maximum 48 de ore. De asemenea, ne poti oricand contacta sau vizita la biroul EXCEL.

 


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.