School Education • ROM
 • РУС

Oricare ar fi motivul pentru care va doriti o schimbare a centrului de studii - calitatea proasta a educatiei, coruptia din invatamant, degradarea mediul academic si social, lipsa de perspective s.a – noi va putem ajuta cu alegerea si transferul intr-o scoala din strainatate, oferindu-va un serviciu de support academic si consiliere de cea mai inalta calitate!

Scolile independente si publice internationale si-au castigat reputatia de a fi cea dintai alegere a multor parinti care-si doresc ce este mai bun pentru copiii lor. Ele sunt renumite in intreaga lume atat pentru excelenta academica cat si pentru dezvoltarea unor valori morale, sociale si spirituale sanatoase. Va oferim posibilitatea de a studia intr-o mare varietate de scoli internationale care accepta elevi incepand cu varsta scolara de la 9 si pana la 18 ani.

In dependenta de varsta si educatia primita puteti studia de la 1 la 9 ani pentru obtinerea unei calificari scolare internationale: GCSE, A-Levels, SAT, IBO, Abitur etc.

Toate scolile au un puternic spirit familial perceptibil atat in programe academice cat si conditii de cazare si activitati extrascolare asigurand un mediu in care elevii isi pot realiza potentialul la maxim!

Mulţi sunt de părere că standardele educaţionale din străinătate sunt mai înalte şi că instruirea, dar şi educaţia oferită este de o calitate mult superioară celei disponibile la nivel local. Este de asemenea corect şi faptul că părinţii nu vor ca copiii să-şi piardă propriul fundament cultural, dar sunt conştienţi că, în comunitatea internaţională de afaceri, copiii lor se vor bucura de un avantaj simţitor dacă se pot înţelege cu alţi occidentali şi se simt în largul lor în compania acestora.

Accesul la fonduri Europene permite simplificarea procedurii de finanţare a studiilor, în primul rând pentru cetăţenii EU (inclusiv Romania şi Bulgaria) astfel încăt, în prezent, elevii pot să-şi facă studiile în licee şi universităţi Europene fără taxe de şcolarizare sau cu taxe reduse.

Procesul de admitere este încă în plină desfăşurare şi, dacă încă consideraţi admiterea la studii peste hotare în acest an, vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebări sau precizări dorite la numarul de telefon 22-40-59 sau adresa de e-mail: info@excel.md

Cu siguranţă, ne-ar face placere daca veti avea ocazia sa ne vizitati şi la biroul EXCEL pentru o consultatie personala cu un specialist.


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.