Scholarships Cтипендии

IELTS AWARD 2016: Registration OPEN!

IELTS AWARD 2016: Registration OPEN!

Cei care au sustinut recent un test IELTS sau intentioneaza sa-l sustina in viitorul cel mai apropiat, au posibilitatea sa aplice acum pentru bursa de studiu IELTS Award 2016, in marime de pana la 10.000 de lire!

Bursa a fost creata de catre British Council pentru a spijini financiar tineri talentati, cu motivatie puternica de a contribui la schimbarea in bine a societatii. Aceasta va acoperi taxa de studii pentru anul academic 2016-2017 (incepand cu august 2016) in cadrul unei universitati de peste hotare, care accepta IELTS drept conditie de admitere .

(!) Marimea bursei va depinde direct de marimea taxei de studiu pentru programul academic ales de catre castigator si va fi achitata direct catre institutia de invatamant la care acesta a fost admis.


Conditii de participare in concurs:

›› 18 ani impliniti pana la data de 29 iulie 2016;

›› Sustinerea testului IELTS la British Council Romania si detinerea unui Test Report Form (TRF) emis in perioada 1 decembrie 2015 – 5 iunie 2016 de catre British Council Romania;

›› Un scor total de cel putin 6.5, cu minim 6.5 puncte pentru fiecare proba IELTS;

›› Un plan clar definit de admitere la o universitate de peste hotare;

›› Prezentarea pana la data de 15 iulie 2016 a unei scrisori care sa confirme admiterea la universitatea respectiva.


Deadline de aplicare pentru bursa: 5 iunie 2016

Preselectia candidatilor: 2 – 12 iunie 2016

Prezentari si interviuri:* 15 – 24 iunie 2016

*Aplicantii selectati vor fi invitati la British Council (Bucuresti) pentru un interviu cu o comisie formata din reprezentantii British Council si alti experti in domeniul educational. Ei vor urma sa sustina o scurta prezentare inaintea interviului ca parte a selectiei finale.

Anuntarea castigatorului "IELTS Award 2016": 29 iulie 2016.


Pentru mai multe detalii despre concurs puteti accesa aceasta pagina sau ne puteti oricand contacta la nr. de telefon (022) 22-40-59 si/sau la adresa de e-mail info@excel.md.

  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.