Scholarships Cтипендии

OPEN Registration for KEELE Scholarships 2016!

OPEN Registration for KEELE Scholarships 2016!

Clasata recent in Top 4% cele mai bune universitati ale lumii si pe loc de frunte in UK conform aprecierilor studentilor, Keele University lanseaza astazi un program bursier adresat special tinerilor din Republica Moldova, cu adevarat interesati si motivati sa-si faca studiile universitare in Marea Britanie. Acesta are drept scop sa ofere studentilor un sprijin financiar in marime de 5.000 GBP reducere din taxa de studii pentru programul International Year One (IY1), oferit de universitatea Keele.

IY1 este un program academic, echivalent cu primul an de studii universitare, care presupune, pe langa studierea intensiva a limbii engleze, un studiu practic-orientat pe anumite domenii de specializare:

Business and Management

Computing

International Relations and Politics

Media

Finalizarea cu succes a acestui program garanteaza studentilor admiterea direct in anul II de studii universitare in cadrul Keele University si nu numai.

(!) Bursele KEELE acopera pana la 40% din taxa pentru programul International Year One si nu sunt oferite in bani cash, iar castigatorii urmeaza sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, incepand de astazi si pana la 15 Mai 2016. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului.


Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.