Scholarships Cтипендии

Newcastle Scholarship Contest

Newcastle Scholarship Contest



INTO University Partnerships si EXCEL anunta startul inregistrarii pentru Newcastle Scholarship Contest! Premiul cel mare va fi o bursa de £8.750 pentru programul International Year One in cadrul INTO Newcastle University. Bursa in cauza presupune o reducere de 50% din taxa de studii pentru acest program, nu include cheltuielile de trai si este valabila doar pentru anul academic 2016-2017.

International Year One sau, altfel spus, International Diploma, este un program cu durata de un an, dupa absolvirea caruia studentii pot aplica direct in anul II de studii universitare la Newcastle University.

La concurs pot participa:

›› Elevii clasei a XII-a

›› Studenti la colegiu in anul 3 sau 4

›› Studenti la universitate in anii 1-4

›› Elevi cu cel putin un nivel imtermediar de cunoastere a limbii engleze

›› Tineri cu adevarat interesati si motivati sa studieze la o universitate din UK.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, intre 10 si 25 Februarie 2016. Formularul de inregistrare il gasiti pe pagina concursului. Rezultatele primei etape de selectie vor fi anuntate pe 26 Februarie, iar participantii selectati vor primi invitatia pentru urmatoarea etapa prin e-mail.

Etapa finala a concursului va avea loc pe data 1 Martie si pentru care participantii vor urma sa pregateasca cate o prezentare (cu durata de 10 minute max.). Temele vor fi anuntate din timp, de asemenea, prin e-mail. Juriul concursului va fi alcatuit din reprezentantii INTO Newcastle University si EXCEL. Castigatorul va fi desemnat in aceiasi zi.

 

Detalii suplimentare despre concurs si organizatori acestuia gasiti aici. Pentru orice alte intrebari sau precizari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon 022-22-40-59.

 

  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.