Latest news

toate știrile
21.10.2016

Новости образования/Știri Principale

Oxford Summer School Scholarship 2017

Новости образования/Știri Principale

Chiar daca vacanta de vara pare a fi inca foarte departe, iti aducem o stire care speram sa te incalzeasca in acest mijloc de toamna.

Va prezentam programul bursier Oxford Summer School 2017, o initiativa exceptionala care incurajeaza elevii de pretutindeni sa exploreze lumea profesiilor si sa-si perfectioneze cunostintele de limba engleza si cele despre sistemul de invatamant britanic. Oxford Royale Academy (ORA) ofera un numar de burse echivalente cu valoarea de 100% a taxelor de participare la taberele academice ORA cu durata de 2 saptamani, care se vor desfasura in vara lui 2017, in Oxford, UK.

Programul se adreseaza elevilor cu varste intre 13-18 ani, cu un nivel de performanta academica inalt (se vor verifica notele de la scoala si recomandarile) si care vor putea demonstra ca au abilitatile necesare pentru a contribui la Binele societatii.

Bursele se vor oferi candidatilor care vor trece cu succes prin toate etapele de selectie.

Toate detaliile referitor la conditiile de eligibilitate si procedura de aplicare le veti afla accesand pagina www.concurs.md.


Daca ai intrebari sau careva neclaritati, nu ezita sa ne contactezi la nr. de telefon 022-22-40-59 sau sa ne scrii la adresa de e-mail info@excel.md. Bafta!


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.