Latest news

  • Мы открываем новые двери!

    Мы открываем новые двери!

    С радость и гордость хотим Вам сообщить, что благодаря нашему новому партнеру - Международному Центру подготовки в Дублине - у молдавских студентов появилась возможность поступить в ведущий ВУЗ Ирландии - University College Dublin!

    15.12.2016
toate știrile
12.04.2013

Новости образования/Știri Principale

Ai stofa de Arhitect?

Новости образования/Știri Principale

Vesti bune pentru toti cei pasionati de arte si arhitectura: University College Dublin (Irlanda) lanseaza un program de pregatire pre-universitara pentru studentii internationali ce doresc sa-si continue studiile la facultatile de Arte si Arhitectura in Irlanda, Marea Britanie si alte tari.

Facultatea de Arhitectura a UCD este un lider in dezvoltarea arhitecturii si design-ului urban, nu doar in Irlanda, dar si in strainatate. Programul este acreditat de institutiile profesionale atat din Irlanda (RIAI) cat si din Marea Britanie (RIBA International).

De-a lungul ultimilor ani, o multime de arhitecti profesionisti ce au absolvit UCD,  nu doar au promovat design-ul la cel mai inalt nivel in Irlanda si in strainatate, dar au si redefinit rolul arhitecturii in societatea moderna. Programul atrage pe cei mai talentati, care au nu doar o viziune artistica, ci si o gandire creativa.

Este important de mentionat, ca pentru a aplica la International Foundation Year la University College Dublin, nu aveti nevoie de portofoliu!

University College Dublin este una dintre cele mai mari si inovatoare universitati din Irlanda si detine cel mai mare campus universitar din Europa. Aici invata cel mai mare numar de studenti straini si universitatea este inclusa in top 2% a celor mai bune universitati a lumii.  UCD este formata din mai multe unitati, inclusiv bine cunoscuta scoala de afaceri Michael Smurfit Graduate Business School care a intrat in topul 100 celor mai bune scoli de afaceri din lume. Universitatea acorda atentie mare cercetarilor, care sunt efectuate intr-o gama larga de domenii, inclusiv fizica aplicata, biochimie, inginerie, stiinta, economie.

Criterii de admitere la program:

- varsta minima 17 ani

- studii medii complete (BAC sau 11 clase)

- posedarea limbii engleze: IELTS 5.0, TOEFL iBT 70

Mai multa informatie despre programul pre-universitar si University College Dublin puteti gasi accesand urmatorul link : http://www.excel.md/foundation-in-irland/University-College-Dublin/

Pentru informatii detaliate despre program si conditii de admitere, contactati un consilier educational EXCEL 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.