Latest news

  • Locuri vacante de studiu in Suedia din toamna 2021

    Locuri vacante de studiu in Suedia din toamna 2021

    Malmö University, una din TOP 10 cele mai mari universitati din Suedia, a anuntat locuri de studiu suplimentare pentru mai multe programe de master cu predare in engleza. Vezi lista completa >>>>>

    29.06.2023
  • BURSE DE STUDIU pentru MASTERANZI in Suedia

    BURSE DE STUDIU pentru MASTERANZI in Suedia

    A fost anuntata perioada de inscriere la programul de burse complete pentru masteranzi in Suedia, care-si vor incepe studiile din toamna 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    12.08.2021
  • VISBY Master

    VISBY Master's Scholarships 2018: dates announced

    A fost anunțată perioada de înscriere pentru VISBY 2018 – program de burse complete pentru masteranzi, lansat de Institutul Suedez (Swedish Institute) și adresat în exclusivitate studenților non-EU (Moldova inclusiv). Detalii vezi aici >>>>>

    1.07.2020
  • Master Scholarship in Sweden!

    Master Scholarship in Sweden!

    Institutul Suedez (SI), anunta inscrierea studentilor din RM la programul de Burse complete VISBY2016 pentru studii de Master in Suedia.

    28.04.2017
toate știrile
26.12.2016

Новости образования/Știri Principale

VISBY Master’s Scholarships 2017 for international students

Новости образования/Știri Principale

Programul bursier VISBY, lansat de Institutului Suedez (Swedish Institute), se adreseaza in exclusivitate studentilor non-EU (originari din Moldova, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia, Azerbaijan si Rusia), masteranzi in cadrul universitatilor publice din Suedia.

Pentru anul de invatamant 2017-2018 au fost anuntate 50 de locuri bursiere disponibile, in valoare de 9000 Crone Suedeze/lunar, menite sa acopere in intregime atat costul studiilor, cat si cel al cheltuielilor de intretinere. Bursierii vor beneficia, de asemenea, si de un grant de 5000 Crone Suedeze/anual pentru asigurare medicala si cheltuielile de transport.

Perioada de aplicare pentru bursele VISBY: 1-10 Februarie 2017

Termen-limita de aplicare pentru studii de master: 16 Ianuarie 2017

⚠ Aplicarea la programul VISBY se face separat de si doar dupa aplicarea la un program de master in universitatile publice suedeze.

Detalii suplimentare despre program, conditiile de aplicare, lista completa a programelor de master eligibile (toate cu predare 100% in engleza) si alte date importante veti gasi accesand aceasta pagina.

Aplica pentru un program sau o bursa de studii in Suedia, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.