Latest news

 • Glasgow Caledonian MBA in London

  Glasgow Caledonian MBA in London

  Acest program distinct este conceput pentru absolventi de facultate, dar si pentru angajati cu aspiratii de a deveni manageri profesionisti. Incepe-ti cariera in lumea afacerilor cu Glasgow Caledonian University din Ianuarie 2018! >>>>>

  4.10.2018
 • MBA Scholarships from Brunel University London, UK

  MBA Scholarships from Brunel University London, UK

  Brunel Business School (BBS) ofera 10 burse in marime de 10.000 GBP (reducere din taxa de scolarizare) studentilor Brunel care vor urma un program MBA (full-time) incepand cu Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017... >>>>>

  8.12.2017
 • Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

  Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

  Programul bursier este adresat studentilor din RM interesati sa urmeze un studiu post-universitar la urmatoarele facultati: Architecture and Environmental Design MSc, Building Information Management MSc, Interior Design MA, International Planning and Sustainable Development MA, or Urban Design MA.

  20.07.2015
 • Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

  Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

  Iti propui sa urmezi un program de master intr-o institutie de elita din Londra, insa taxele de admitere iti dau dureri de cap. Iata ca cei de la LSBF sunt intr-un gand cu tine, caci au lansat recent programul Springboard scholarship>>>

  30.04.2015
 • De la „Tom și Jerry” la propria carte cu ilustrații

  De la „Tom și Jerry” la propria carte cu ilustrații

  Ea este o tânără care dă viață cărților prin ilustrații. Despre activitatea sa, colaborările cu editurile „LITERA” din R. Moldova și „Faber and Faber” din Anglia, dar și importanța lecturii, Carolina Rabei povestește în interviul acordat ziarului TIMPUL.

  18.12.2014
toate știrile
06.12.2012

Новости образования/Știri Principale

Professional Diploma in Management

Новости образования/Știri Principale

Fie ca este vorba ca doresti sa iti continui studiile post-universitare sau sa te re-califici pentru o alta profesie, programul Professional Diploma in Management iti poate schimba viitorul. Acest program inovativ este oferit de una dintre cele mai mari institutii publice de invatamant din Londra - Ealing, Hammersmith & West London College atat pentru studenti Europeni (EU) cat si non-EU pentru o durata totala de 21 luni si la un pret atractiv la doar 4900 GBP.

Programul Professional Diploma in Management a fost conceput pentru a oferi o fundatie solida si cunostinte temeinice atat practice cat si teoretice managerilor in devenire de orice nivel. Cursul combina efectiv lectii teoretice pe parcursul a 21 de luni cu 6 luni ingrate de stagiu practic remunerat pe profilul ales in companii Britanice din intreaga tara. Studentii pot alege una din cele 5 specializari de baza (articulatii): Management Hospitalier, Sanatate si Protectie Sociala, Patiserie si Confectii, Vanzari si Arte Culinare. La final de curs, candidatii vor putea accesa pozitii manageriale in unul din domeniile sus-mentionate atat in Marea Britanie cat si in afara tarii, programul fiind acredidat de ILM (Institute of Leadership and Management) din cadrul prestigioasei organizatii City and Guilds (http://www.cityandguilds.com/).

Cerinte de admitere

- Candidatii interesati vor avea finisate studiile superioare (licenta) de cel putin 3 ani intr-un domeniu relevant si/sau experienta de munca relevanta.

- Candidatii vor poseda un nivel suficient de engleza confirmat cu examenul TOEFL (min 80 puncte) sau IELTS ( scor min 6.0).


Data inceperii: 25 Februarie 2013 sau 25 Iunie 2013

Taxe de studii
4900 GBP ce acopera taxele de studii, carti si alte materiale de studii cu exceptia cazarii si cheltuielilor de intretinere personala si transport.

Durata totala a programului

- 21 de luni ce include 6 luni de stagiu practic remunerat (salariu de pana la 900 lire sterline lunar) intr-o companie Britanica.Pentru informatii suplimentare si depunerea dosareleor de admitere va rugam sa contactati managerul programului in Moldova la nr de telefon 022 224059 sau adresa de e-mail: office (at) excel.md

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.