Latest news

 • Glasgow Caledonian MBA in London

  Glasgow Caledonian MBA in London

  Acest program distinct este conceput pentru absolventi de facultate, dar si pentru angajati cu aspiratii de a deveni manageri profesionisti. Incepe-ti cariera in lumea afacerilor cu Glasgow Caledonian University din Ianuarie 2018! >>>>>

  4.10.2018
 • MBA Scholarships from Brunel University London, UK

  MBA Scholarships from Brunel University London, UK

  Brunel Business School (BBS) ofera 10 burse in marime de 10.000 GBP (reducere din taxa de scolarizare) studentilor Brunel care vor urma un program MBA (full-time) incepand cu Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017... >>>>>

  8.12.2017
 • Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

  Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

  Programul bursier este adresat studentilor din RM interesati sa urmeze un studiu post-universitar la urmatoarele facultati: Architecture and Environmental Design MSc, Building Information Management MSc, Interior Design MA, International Planning and Sustainable Development MA, or Urban Design MA.

  20.07.2015
 • Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

  Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

  Iti propui sa urmezi un program de master intr-o institutie de elita din Londra, insa taxele de admitere iti dau dureri de cap. Iata ca cei de la LSBF sunt intr-un gand cu tine, caci au lansat recent programul Springboard scholarship>>>

  30.04.2015
 • De la „Tom și Jerry” la propria carte cu ilustrații

  De la „Tom și Jerry” la propria carte cu ilustrații

  Ea este o tânără care dă viață cărților prin ilustrații. Despre activitatea sa, colaborările cu editurile „LITERA” din R. Moldova și „Faber and Faber” din Anglia, dar și importanța lecturii, Carolina Rabei povestește în interviul acordat ziarului TIMPUL.

  18.12.2014
toate știrile
16.11.2012

Новости образования/Știri Principale

Un an nou-un nou inceput!

Новости образования/Știri Principale

De ce sa astepti septembrie 2013, cand poti sa incepi studiile din ianuarie 2013? Unul dintre cele mai mari colegii de stat specializate- Newcastle College, ofera studentilor o posibilitatea de a face Masterul la urmatoarele specialitati : MBA Master in Business Administration; MA Management; MA In International Business. Costul programelor MBA variaza dintre 6500 si 7000 GBP.

Newcastle College este cel mai mare colegiu de Educatie Superioara si Suplimentara, detine trei campusuri mari si moderne unde isi fac studiile aproximativ 44 000 de studenti veniti de peste 40 tari internationale si se afla la o distanta de doar trei ore de Londra. Colegiul este unic pentru multimea centrelor moderne ce detine: Centrul de performanta, unde veti beneficia de un teatru, studiouri de inregistrare, studiouri de : televiziune, actorie, dansuri si muzica; Centru de Aviatie si Inginerie Aerospatiala, baza carui se afla in Aeroportul International a orasului; Centrul Mandela, unde studiourile de sculptura, desen si pictura sunt bine echipate; Bibliotecile colegiului, care au in componenta sa 125 000 de carti si 500 de locuri pentru studii cu reviste, ziare, CD-Romu-ri si internet; si alte centre, ce detin echipamente moderne, astfel oferind studentilor sai studii la un nivel inalt.

Newcastle, este un oras cosmopolit, dinamic si plin de viata, situat in partea de nord-vest a Regatului Unit, inconjurat de nenumarate situri istorice, si se afla la mai putin de 3 ore de la Londra. Newcastle- un oras cu o istorie vasta de mai mult de 2000 de ani: Zidul construit de romani in nordul Marii Britanii, la monumentul dedicat imparatului Hadrian, statuile inchinate Victoriei, prima regina a englezilor, sau primele masini ale revolutiei industriale sunt numai cateva dintre obiectivele care puteti vizita in Newcastle. In ciuda patrimoniului istoric bogat, Newcastle este cunoscut pentru cultura sa ultra-moderna. Orasul este perfect pentru studentii, carora le place sa-si petreaca timpul liber in cafenele, baruri, restaurante si cluburi de noapte.


 De ce sa fac Master la Newcastle College?

-    Standarte inalte de studii
-    Un pret accesibil in comparatie cu celelalte universitati din Newcastle, unde preturile variaza intre 15 000 si 25 000 lire sterline;
-    Studiile sunt combinate cu practica, studentii sunt implicati in proiecte realizate pentru companii de top.
-    Cursuri acreditate de catre Universitatile Leeds Metropolitan si cea din Wales.
-    Posibilitatea de a lucra in timp ce veti studia.
-    Legaturi excelente cu angajatori, ceea ce aduce la imbunatatirea perspectivelor de cariera

Citerii de  admitere:
 
-    IELTS (min. 6.0 puncte) sau TOEFL IBT (min. 80);
-    Diploma de licenta in domeniul ales si/ sau experienta de lucru in acest domeniu cu durata de un an;

Data limita de depunere a dosarelor de admitere :


Pentru studenti internationali : pana la 1 decembrie anului curent;
Pentru studenti europeni : pana la 5 ianuarie 2013.

Pentru depunerea dosarelor va rugam sa contactati coordonatorul programului la numarul de telefon : 022224059 si adresa e-mail : office@excel.md

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.