Latest news

toate știrile
26.03.2019

Новости образования/Știri Principale

Sesiune INFO cu Thompson Rivers University la Chișinău

Новости образования/Știri Principale

Pe 28 Martie curent, invitam pe toti cei care doresc sa-si diversifice lista destinatiilor si/sau facultatilor de studiu, la o sesiune de informare si admitere, organizata de Thompson Rivers University (Canada) la sediul EXCEL.

Fondata in 1970, TRU se claseaza astazi printre cele mai de succes universitati publice din tara si alegerea #1 pentru mii de studenti internationali in Canada. In fiecare semestru, la TRU o sa intalniti peste 3000 de studenti noi, proveniti din peste 90 de tari ale lumii.

La TRU o sa gasesti diverse cai de realizare a ambitiilor academice si profesionale – fie ca studiezi in campus sau online, in sau in afara salilor de clasa, sau chiar in alte tari – toate duc spre o cariera de succes in comert, sanatate, drept, ospitalitate, tehnologie, stiinta sau arte. Optiunile flexibile de cercetare si studiu practic-orientat, serviciile individualizate pentru studenti, mediul divers si infrastructura excelenta – toate impreuna incurajeaza, inspira si tranforma.

Sesiunea de informare, cu incepere de la 17:30, va fi sustinuta (in engleza) de membrii sectiei admitere a universitatii si se va axa in principal pe ofertele academice ale TRU, cerinte de admitere, conditii de finantare, inclusiv programele bursiere + alte practicalitati.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inregistrarea se poate face completand formularul de mai jos.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.