Latest news

 • Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Îți dorești să fii elev în unul dintre cele mai bune licee publice din Regatul Unit? Membrii secției de admitere a școlii vor susține sesiuni de informare cu părinți și elevi la Chișinău în zilele de 18, 19 și 20 Februarie. Detalii + formular de înregistrare >>>>>

  15.02.2019
 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  25.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
toate știrile
05.05.2016

Новости образования/Știri Principale

OPEN Registration for KEELE Scholarships 2016!

Новости образования/Știri Principale

Clasata recent in Top 4% cele mai bune universitati ale lumii si pe loc de frunte in UK conform aprecierilor studentilor, Keele University lanseaza astazi un program bursier adresat special tinerilor din Republica Moldova, cu adevarat interesati si motivati sa-si faca studiile universitare in Marea Britanie. Acesta are drept scop sa ofere studentilor un sprijin financiar in marime de 5.000 GBP reducere din taxa de studii pentru programul International Year One (IY1), oferit de universitatea Keele.

IY1 este un program academic, echivalent cu primul an de studii universitare, care presupune, pe langa studierea intensiva a limbii engleze, un studiu practic-orientat pe anumite domenii de specializare:

Business and Management

Computing

International Relations and Politics

Media

Finalizarea cu succes a acestui program garanteaza studentilor admiterea direct in anul II de studii universitare in cadrul Keele University si nu numai.

(!) Bursele KEELE acopera pana la 40% din taxa pentru programul International Year One si nu sunt oferite in bani cash, iar castigatorii urmeaza sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, incepand de astazi - 5 Mai - si pana la 23 Mai 2016. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului.


Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.