Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
27.04.2016

Новости образования/Știri Principale

Start registration for Lancaster University Scholarship Contest!

Новости образования/Știri Principale

Pentru al doilea an consecutiv, Lancaster University este clasata in TOP 10 Universitati in Marea Britanie conform Complete University Guide.

Pentru a celebra acest eveniment remarcabil, Lancaster University si EXCEL anunta un nou program bursier, adresat tinerilor din Republica Moldova, interesati si motivati sa studieze in Marea Britanie. Acesta are drept scop sa ofere candidatilor un sprijin financiar in marime de 5.000 GBP reducere din taxa de studii pentru programul International Foundation Year, urmat in cadrul Lancaster University International Study Centre (ISC).

International Foundation Year (varsta: 17+) este un “An Pregatitor” pentru admitere la facultate in Marea Britanie, adresat elevilor care au finalizat cel putin 11 clase de liceu sau absolventilor de liceu. Programul presupune un studiu aplicativ si practic-orientat pe anumite domenii de specialitate. In cazul Lancaster ISC, acestea sunt:

Business and Management

Engineering and Computing

Law

Life Sciences

Mathematics and Statistics

Social Studies


(!) Bursele LANCASTER acopera maxim 35% din taxa pentru programul Foundation si nu sunt oferite in bani cash, iar castigatorii urmeaza sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, incepand cu data de 27 Aprilie si pana la 23 Mai 2016. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului.


Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.