Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
23.03.2016

Новости образования/Știri Principale

Inscrieri la programul bursier ACTIVATE 2016!

Новости образования/Știri Principale

Daca esti interesat sa-ti continui studiile liceale sau sa urmezi un program de pregatire pre-universitara in Marea Britanie, bursele ACTIVATE este exact ceea ce-ti trebuie.

Programul bursier se adreseaza tinerilor din Republica Moldova si are ca scop sa ofere sprijin financiar candidatilor motivati sa-si faca studiile in Marea Britanie si care pot demonstra ca au potential academic avansat.

Bursele vor ajuta tinerii sa-si urmeze studiile la unul din urmatoarele programe, in cadrul colegiilor membre ale grupului academic ACTIVATE:

 • ›› A-levels (varsta: 16-19 ani)

Este programul de absolvire a studiilor liceale in Marea Britanie. A-levels consta in studierea intensiva, pe parcursul a 2 ani, a 3-4 materii (vezi lista completa) la alegerea elevilor. A-levels este echivalentul Bacalaureatului din RM si, odata promovat, ofera acces direct in toate universitatile din Marea Britanie si alte peste 185 de tari ale lumii.

 • ›› International Foundation Programme – IFP (varsta: 17+)

Foundation Programme este un “An Pregatitor” pentru admitere la facultate in Marea Britanie. Spre deosebire de A-levels, programul presupune un studiu aplicativ si practic-orientat pe anumite domenii de specialitate precum: Inginerie, Afaceri, Economie s.a. si este adresat elevilor care au finalizat cel putin 11 clase de liceu sau absolventilor de liceu.


Bursele ACTIVATE acopera maxim suma de 6.250 Lire Sterline pentru programul A-levels si respectiv 7.425 Lire Sterline pentru programul Foundation, castigatorii urmand sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.


Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, incepand cu data de 23 Martie si pana la 22 Aprilie 2016. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului ACTIVATE.


Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.