Latest news

 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
 • BREXIT results

  BREXIT results

  Despre rezultatele referendumului din 23 IUNIE curent si despre cum acestea vor afecta studentii EU din Marea Britanie... >>>>>

  31.07.2017
 • OPEN Registration for KEELE Scholarships 2016!

  OPEN Registration for KEELE Scholarships 2016!

  Program bursier adresat tinerilor din Republica Moldova, care oferă finanțare în mărime de până la 40% (=5.000 GBP) reducere din taxa de studii pentru programul International Year One în cadrul universității britanice Keele... >>>>>

  1.08.2016
toate știrile
10.02.2016

Новости образования/Știri Principale

Newcastle Scholarship Contest

Новости образования/Știri Principale

INTO University Partnerships si EXCEL anunta startul inregistrarii pentru Newcastle Scholarship Contest! Premiul cel mare va fi o bursa de £8.750 pentru programul International Year One in cadrul INTO Newcastle University. Bursa in cauza presupune o reducere de 50% din taxa de studii pentru acest program, nu include cheltuielile de trai si este valabila doar pentru anul academic 2016-2017.

International Year One sau, altfel spus, International Diploma, este un program cu durata de un an, dupa absolvirea caruia studentii pot aplica direct in anul II de studii universitare la Newcastle University.

La concurs pot participa:

›› Elevii clasei a XII-a

›› Studenti la colegiu in anul 3 sau 4

›› Studenti la universitate in anii 1-4

›› Elevi cu cel putin un nivel imtermediar de cunoastere a limbii engleze

›› Tineri cu adevarat interesati si motivati sa studieze la o universitate din UK.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, intre 10 si 25 Februarie 2016. Formularul de inregistrare il gasiti pe pagina concursului. Rezultatele primei etape de selectie vor fi anuntate pe 26 Februarie, iar participantii selectati vor primi invitatia pentru urmatoarea etapa prin e-mail.

Etapa finala a concursului va avea loc pe data 1 Martie si pentru care participantii vor urma sa pregateasca cate o prezentare (cu durata de 10 minute max.). Temele vor fi anuntate din timp, de asemenea, prin e-mail. Juriul concursului va fi alcatuit din reprezentantii INTO Newcastle University si EXCEL. Castigatorul va fi desemnat in aceiasi zi.

 

Detalii suplimentare despre concurs si organizatori acestuia gasiti aici. Pentru orice alte intrebari sau precizari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon 022-22-40-59.

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.