Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
05.11.2015

Новости образования/Știri Principale

Welcome again, INTO Newcastle University!

Новости образования/Știri Principale

 

Suntem bucurosi sa anuntam sosirea unui alt oaspete deosebit din Marea Britanie, dl.Tom Cosh, mentor, consultant, cercetator si profesor calificat la INTO Newcastle University. Cei 30 de ani de experienta in domeniile industriei si business-ului international, cu functii inalte atat in sector public, cat si cel privat, isi vor spune cuvantul in cadrul sesiunii sale de orientare profesionala (in limba engleza) cu titlul “Economics – only theory?… Business Management – only practical?“. Daca stateati la dubii pana acum, nestiind ce program universitar sa alegeti – Economics sau Business Management – atunci va asteptam luni si marti, 9 si 10 Noiembrie, la ora 17:00, la sediul EXCEL, unde dl. Cosh va prezenta deosebirile majore dintre aceste 2 programe de studii si oportunitatile profesionale pe care le ofera fiecare din ele. De asemenea, vor fi risipite unele stereotipuri legate de aceste programe academice, luand in considerare modul in care acestea trateaza conceptele de baza, precum productia in economia de piata. In prezentarea sa, dl. Cosh va folosi aceleasi metode ca si in timpul orelor sale de curs la INTO Newcastle University, astfel ca veti reusi sa prindeti si idea despre cum se preda la o universitate britanica de prestigiu.

Pentru a va putea inregistra la una din prezentari va rugam sa urmati acest link unde veti gasi formularul online de inregistrare.

(!) Va atentionam ca numarul de locuri pentru participanti este limitat la 35 (max.) si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul online. (!)

 

Dl. Cosh va merge cu aceeasi prezentare si in liceele Prometeu-Prim, Liceul de Limbi Moderne si Management, Svetoci si Litterarum. Daca sunteti siguri ca veti participa la prezentare in cadrul liceului unde invatati, atunci va rugam sa cedati locul celor care nu vor avea asemenea posibilitate.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059, la adresa de e-mail info@excel.md sau sa ne scrieti pe profilul nostru de facebook.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.