Latest news

 • Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Îți dorești să fii elev în unul dintre cele mai bune licee publice din Regatul Unit? Membrii secției de admitere a școlii vor susține sesiuni de informare cu părinți și elevi la Chișinău în zilele de 18, 19 și 20 Februarie. Detalii + formular de înregistrare >>>>>

  15.02.2019
 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  25.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
toate știrile
03.04.2015

Новости образования/Știri Principale

Master Class: Academic Writing!

Новости образования/Știri Principale

 

Astazi, succesul oricarui examen academic depinde in mod special de expunerea gandului in scris, dat fiind faptul ca majoritatea lucrarilor – fie pentru disciplinele academice, fie pentru confirmarea nivelului de cunoastere a unei limbi – si a diverselor proiecte sunt in scris.

Cum sa structurezi un eseu? Ce limbaj sa folosesti? Cum sa argumentezi corect si convingator ideile expuse? Cum sa captezi si sa mentii atentia cititorului? – sunt intrebari frecvente pentru care gasiti raspuns la disciplina Academic Writing.

Saptamana aceasta vine sa ne raspunda la toate aceste intrebari Dl. Tim Magill, profesor de engleza academica cu experienta de mai bine de 30 de ani, care va prezenta un Master Class de Academic Writing pentru elevii claselor a 9-a – a 12-a.

Tim este profesor la Newcastle University, UK, deja de 10 ani. El afirma ca Newcastle este cel mai prietenos si sigur oras din Marea Britanie care gazduieste si o universitate de top mondial. Avand experienta de lucru in peste 40 de tari ale lumii, Tim numeste Moldova si Rusia printre favoritele sale.

Newcastle University este membra a Russell Group si se claseza pe locul 18 din 121 in “The Times” si “Sunday Times Good University Guide 2014” si pe locul 3 in clasamentul celor mai bune universitati din nord-estul Marii Britanii si Yorkshire.
Newcastle intra, de asemenea, in Top 5 universitati cu cea mai mare probabilitate de angajare dupa absolvire si in Top 10 universitati cu cele mai calitative programe de inginerie si medicina.
Are o reputatie de clasa mondiala incontestabila pentru excelenta in cercetare.

Mai multa informatie despre Newcastle University poti gasi aici http://www.excel.md/foundation-courses-in-Britain/University-of-Newcastle/

Prezentarea va avea loc pe data de 10 Aprilie 2015, ora 15:00, str. Pushkin 45, si NU prevede nici un fel de taxe de participare.
Inregistrarea la eveniment se va face completand formularul online http://www.jotformeu.com/form/50923205506347.
Va atentionam ca numarul de participanti este limitat la maximum 30.

Fiecare are acapatitate de a EXCELa!

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.