Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
20.02.2015

Новости образования/Știri Principale

CATS College te invita la prezentare!

Новости образования/Știri Principale

 

Te invitam la o prezentare “An introduction to Critical and Lateral Thinking” gazduita de Mr. Tim Joseph , Principal al CATS Cambridge, Cambridge Education Group (Marea Britanie).
Evenimentul va alea loc vineri, 27 februarie 2015 intre orele 15.00 si 17:00 la centrul EXCEL, Chisinau, Moldova.
“Critical Thinking” – ce inseamna? De ce este important pentru tine? De ce in institutiile din strainate acest obiect este inclus in curriculum? De asemenea, vei afla mai multe despre cerintele univeristatilor, ce calitati si abilitati trebuie sa posezi si multe alte lucruri utile si interesante pe care, cu siguranta, nu le gasesti pe internet.

Prezentator : Mr. Tim Joseph, Principal al CATS Cambridge

Absolvent al prestigioaselor universitati din Marea Britanie, Tim are o bogata experienta profesionala in domeniul invatamantului. Detine titlul de Master in Applied Linguistic si a implimentat cu succes un numar de proiecte educative. Tim a petrecut peste 25 ani in Europa, Orientul Mijlociu si Indepartat, predand limba engleza si adminstrand examenele internationale de limba engleza.
Costuri de participare: Participarea la prezentare este gratuita
Prezentarea se va sustine in limba Engleza.

Completeaza formularul de inregistrare la eveniment! (Max 30 locuri)

Despre CATS Cambridge

42% din absolventii acestei institutii de nivel pre-universitar sunt peste nivelul mediu pe tara (38% note de A; 11% - A*), iar 75 % dintre elevi au fost inscrisi la top 30 universitati din Marea Britanie, printre care se numara : Cambridge, Warwick, Imperial, London School of Economics, Durham, York si altele. Colegiul CATS ofera urmatoarele programe academice: GCSE (nivel gimnazial), Pre-A Level, A-Level (liceu), Pre-IB, International Baccalaureat, University Foundation (an pre-universitar), Medical Programme (pregatire pentru admitere la Medicina) s. a.

De asemenea, colegiul ofera pregatire specializata pentru examenele Oxbridge si BMAT pentru admitere la universitatile de medicina.
Metodele inovative si programele de studiu accelerat contribuie la dezvoltarea unui ansamblu de tehnici de invatare rapida: antrenarea memoriei, mind mapping, citire rapida, gandire creativa, s.a. Toate acestea au devenit posibile gratie unui corp didactic de cea mai inalta calificare : 33% din profesorii CATS Cambridge au absolvit Oxford sau Cambridge si o mare parte din acestea detin titlul de doctor in stiinte. Unul dintre cei mai cunoscuti absolventi ai colegiului CTAS Cambridge este campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton.


Mai multe informatii despre aceasta institutie gasesti urmand acest link http://www.catscollege.com/en/cambridge/

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.