Latest news

 • Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova! Afla ce evenimente ti-am pregatit si cum poti participa la ele >>>>>

  21.06.2018
 • Engineer you future: student2student event

  Engineer you future: student2student event

  Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

  10.03.2018
 • Study in Denmark: student2student event

  Study in Denmark: student2student event

  EXCEL va invita la o noua sesiune student2student, tinuta de studentele universitatii Business Academy Aarhus din Danemarca. Evenimentul e preconizat pentru 28 Decembrie curent, ora 17:00. Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

  22.02.2018
 • Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Daca nu ai reusit sa te inscrii inca la o facultate in Danemarca in toamna acestui an, o poti face pentru ciclul de admitere suplimentar din primavara. Vezi care sunt universitatile si facultatile la care poti aplica >>>>>

  23.12.2016
 • Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Sesiunea de suplinire a locurilor ramase vacante in universitatile daneze este oficial deschisa! Vezi lista de universitati si programe de studiu la care mai poti aplica anul acesta... >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
18.12.2014

Новости образования/Știri Principale

Vino la seminarul "Civil Engineering - Shaping The World" 15 si 16 ianuarie 2015!

Новости образования/Știri Principale
 
 
Aţi văzut vreodată imagini  ale podului Oresund Bridge care leagă Danemarca de Suedia prin Marea Nordului? Primul lucru care, probabil, îţi trece prin minte este ...Photoshop. Cum altfel să explici, cum o „micro” naţiune, precum e Danemarca, cu mai puţin de 6 milioane de cetăţeni cuminţi şi bine educaţi transpun în viaţă proiecte de neimaginat, în cele mai vitrege condiţii climaterice din Marea Nordului, pe care alţii nu le pot realiza nici pe uscat? 
 
Video Oresund Bridge https://www.youtube.com/watch?v=AefOOGunCgI
 
Ingineria vine din latinescul "ingeniare"= a inventa, a născoci – calităţi ce pot fi atribuite marilor ingineri ai timpurilor Archimedes, Leonardo da Vinci, Tesla, Gustave Eiffel, Brunel, Watt, Henri Coandă – minţi luminate, înainte mergători şi oameni non conformişti, care au revoluţionat lumea prin ambiţia şi viziunea sa.
 
Şi unde mai bine să studiezi ingineria dacă nu la ea „acasă”? În ţări cu economii înalt-tehnologizate, cu tradiţii academice şi o cultură bogată, învăţând de la cei mai buni specialişti. 
 
Pentru toţi cei ce sunt pasionaţi de inginerie şi consideră studiul la o facultate de inginerie civilă, adresăm această invitatie la o întâlnire cu una dintre cele mai mari şi prestigioase politehnici din Scandinavia – VIA University.
 
Vino Joi, 15 ianuarie 2014 sau Vineri, 16 ianuare 2015, la seminarul „Civil Engineering – Shaping The World”, la sediul EXCEL,cu începere de la orele 16:30.
 
Ce va fi la seminar?
Vom discuta cu Juan José Perdigón Cambero, Facultatea Inginerie Civilă a universităţii VIA despre cerinţe de admitere şi particularităţi de studii în Danemarca, de ce să alegi o facultate de inginerie civilă, ce este ingineria resurselor, relevanţa studiilor şi perspective de angajare şi multe altele.
 
Cui este adresat evenimentul?
Fie că eşti încă la liceu şi ai nevoie să discuţi cu cineva cu experienţă pentru a te ghida în alegerea drumului profesional sau eşti student şi vrei să-ţi cunoşti oportunităţile de studii în Danemarca, lasă-te inspirat de prezentarea şi discuţia cu un profesionist în domeniu.
 
Modalitatea de înscriere
 
Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere urmând acesk link: VIA University visit 15, 16 Jan 2015
Accesul la eveniment este gratuit. Numărul maxim de locuri 50.
 
De ce să studiez în Danemarca?
 
    Danemarca este ţara cu cel mai mic nivel de corupţie în lume şi cel mai mare nivel de venituri pe cap de locuitor
 
    Danemarca este un lider recunoscut în domeniul inovaţiilor cu tradiţii academice bogate
 
    Universităţile daneze oferă oportunităţi unice de studii cu predare în limba engleză
 
    Studiile universitare sunt gratuite pentru toţi cetăţenii UE (inclusiv România si Bulgaria).
 
 
Citeşte mai multe despre VIA University>>>

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.