Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
18.09.2014

Новости образования/Știri Principale

Aplici la facultate in UK? Inscrie-te acum la cursurile Cambridge!

Новости образования/Știri Principale

Urmare unei investigatii al Biroului de Imigrare al Marii Britanii (UKBA), intreprinse in primavara acestui an, privind fraudarea masiva a examenelor de limba engleza iBT TOEFL, UKBA si comunitatea universitara din Marea Britanie anuntau despre excluderea examenului iBT TOEFL din registrul examenelor oficial acceptate pentru admitere la facultate. Astfel, in urmatoarea sesiune de admitere la facultati in UK pentru anul academic 2015/2016, care a si demarat de la 1 septembrie 2014, candidatii vor sustine obligator unul din testele de limba enlgeza al Universitatii Cambridge: CAE sau IELTS.

Pe langa faptul ca ambele teste (in special CAE) prezinta o serie de avantaje precum un termen nelimitat de valabilitate a certificatului (pe viata) si un grad sporit de recunoastere (datorita asocierii cu Cambridge University), acestea sunt relativ noi atat pentru elevii din Republica Moldova cat si pentru scolile de limbi straine din tara. O popularitate scazuta a cestor examene se datora de asemenea si lipsei, pana mai recent, al unui centru oficial de examinare al Cambridge University in Moldova, fapt pentru care candidatii vizati erau nevoiti sa se deplaseze in tarile invecinate pentru  sustinerea acestor examene.

In acest sens, avem placerea sa va anuntam ca gratie unui parteneriat strategic cu Alianta Franceza din Republica Moldova, care a devenit primul centru de examinare Cambridge local, din toamna acestui an EXCEL va oferi un curs de pregatire pentru sustinerea examenului CAE in Moldova.

Cursurile CAE se vor desfasura in incinta EXCEL sau Aliantei Franceze, in 3-4 sesiuni, fiecare cu o durata medie de cca 5 saptamani (24 ore de studii), urmate de sustinerea examenului CAE.

Costul unei sesiuni de pregatire CAE (grup 5-8 candidati) este de 1200 lei si respectiv 2000 lei (grup 2-4 candidati). Suplimentar, se achita si o taxa de examinare CAE in marime de 2000 lei.

Pentru inscrieri la un curs de pregatire CAE, va rugam sa completati formularul urmand acest link CAE Prep-course

Citeste mai multe despre CAE:

Lista universitatilor ce accepta CAE
Rezultatele testului CAE

Ce prezinta examenul CAE?

Cand si cum pot afla rezultatele examenului CAE?
Compara rezultatele CAE cu IELTS

Pentru orice intrebari sau precizari dorite, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: test@excel.md sau sa ne vizitati direct la birou.   

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.