Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Afla despre ce burse e vorba, cine este eligibil si cum poti aplica >>>>>

    19.11.2020
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
toate știrile
18.09.2014

Новости образования/Știri Principale

Aplici la facultate in UK? Inscrie-te acum la cursurile Cambridge!

Новости образования/Știri Principale

Urmare unei investigatii al Biroului de Imigrare al Marii Britanii (UKBA), intreprinse in primavara acestui an, privind fraudarea masiva a examenelor de limba engleza iBT TOEFL, UKBA si comunitatea universitara din Marea Britanie anuntau despre excluderea examenului iBT TOEFL din registrul examenelor oficial acceptate pentru admitere la facultate. Astfel, in urmatoarea sesiune de admitere la facultati in UK pentru anul academic 2015/2016, care a si demarat de la 1 septembrie 2014, candidatii vor sustine obligator unul din testele de limba enlgeza al Universitatii Cambridge: CAE sau IELTS.

Pe langa faptul ca ambele teste (in special CAE) prezinta o serie de avantaje precum un termen nelimitat de valabilitate a certificatului (pe viata) si un grad sporit de recunoastere (datorita asocierii cu Cambridge University), acestea sunt relativ noi atat pentru elevii din Republica Moldova cat si pentru scolile de limbi straine din tara. O popularitate scazuta a cestor examene se datora de asemenea si lipsei, pana mai recent, al unui centru oficial de examinare al Cambridge University in Moldova, fapt pentru care candidatii vizati erau nevoiti sa se deplaseze in tarile invecinate pentru  sustinerea acestor examene.

In acest sens, avem placerea sa va anuntam ca gratie unui parteneriat strategic cu Alianta Franceza din Republica Moldova, care a devenit primul centru de examinare Cambridge local, din toamna acestui an EXCEL va oferi un curs de pregatire pentru sustinerea examenului CAE in Moldova.

Cursurile CAE se vor desfasura in incinta EXCEL sau Aliantei Franceze, in 3-4 sesiuni, fiecare cu o durata medie de cca 5 saptamani (24 ore de studii), urmate de sustinerea examenului CAE.

Costul unei sesiuni de pregatire CAE (grup 5-8 candidati) este de 1200 lei si respectiv 2000 lei (grup 2-4 candidati). Suplimentar, se achita si o taxa de examinare CAE in marime de 2000 lei.

Pentru inscrieri la un curs de pregatire CAE, va rugam sa completati formularul urmand acest link CAE Prep-course

Citeste mai multe despre CAE:

Lista universitatilor ce accepta CAE
Rezultatele testului CAE

Ce prezinta examenul CAE?

Cand si cum pot afla rezultatele examenului CAE?
Compara rezultatele CAE cu IELTS

Pentru orice intrebari sau precizari dorite, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: test@excel.md sau sa ne vizitati direct la birou.   

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.