Latest news

 • Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Îți dorești să fii elev în unul dintre cele mai bune licee publice din Regatul Unit? Membrii secției de admitere a școlii vor susține sesiuni de informare cu părinți și elevi la Chișinău în zilele de 18, 19 și 20 Februarie. Detalii + formular de înregistrare >>>>>

  15.02.2019
 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  25.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
toate știrile
25.03.2014

Новости образования/Știri Principale

Prezentare: Getting into TOP Universities. How hard can it be?

Новости образования/Știri Principale

 

La finele acestei saptamani te invitam la o prezentare gazduita de Mr. Darren Coxon, Vice-Principal al CATS Cambridge, Cambridge Education Group (Marea Britanie).

Evenimentul va alea loc vineri, 28 martie intre orele 16.00 si 17:00 la centrul EXCEL, Chisinau, Moldova.
Daca te-ai intrebat vre-o data cat de complicat poate fi sa ajungi student la cele mai prestigioase universitati din Marea Britanie si alte tari sau cum sa te pregatesti mai bine pentru ati spori sansele de admitere, acest eveniment e pentru tine. De asemenea, vei afla mai multe despre cerintele univeristatilor, ce calitati si abilitati trebuie sa posezi si multe alte lucruri utile si interesante pe care, cu siguranta, nu le gasesti pe internet. 

Prezentator : Mr. Darren Coxon, Vice-Principal al CATS Cambridge
Absolvent al prestigioaselor universitati Cardiff si Cambridge din Marea Britanie, Darren are o bogata experienta profesionala in domeniul managentului calitatii invatamantului si folosirii tehnologiilor in eficientizarea procesului de educare. Detine titlul de Apple Professional Developer si a implimentat cu succes un numar de proiecte educative, cu aplicare a iPAD-urilor, in cele mai bune licee din Marea Britanie. Darren a petrecut peste 7 ani in Aiglon College (Elvetia) predand limba engleza si lucrand asupra eficientizarii procesului de invatamant cu ajutorul tehnologiilor informationale. 

Costuri de participare: Participarea la prezentare este gratuita

Prezentarea se va sustine in limba Engleza.

Completeaza formularul de inregistrare la eveniment! (Max 30 locuri) 


Despre CATS Cambridge

42% din absolventii acestei institutii de nivel pre-universitar sunt peste nivelul mediu pe tara (38% note de A; 11% - A*), iar 75 % dintre elevi au fost inscrisi la top 30 universitati din Marea Britanie, printre care se numara : Cambridge, Warwick, Imperial, London School of Economics, Durham, York si altele. Colegiul CATS ofera urmatoarele programe academice: GCSE (nivel gimnazial), Pre-A Level, A-Level (liceu), Pre-IB, International Baccalaureat, University Foundation (an pre-universitar), Medical Programme (pregatire pentru admitere la Medicina) s. a.

De asemenea, colegiul ofera pregatire specializata pentru examenele Oxbridge si BMAT pentru admitere la universitatile de medicina.
Metodele inovative si programele de studiu accelerat contribuie la dezvoltarea unui ansamblu de tehnici de invatare rapida: antrenarea memoriei, mind mapping, citire rapida, gandire creativa, s.a. Toate acestea au devenit posibile gratie unui corp didactic de cea mai inalta calificare : 33% din profesorii CATS Cambridge au absolvit Oxford sau Cambridge si o mare parte din acestea detin titlul de doctor in stiinte. Unul dintre cei mai cunoscuti absolventi ai colegiului CTAS Cambridge este campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton.

Mai multe informatii despre aceasta institutie gasesti urmand acest link http://www.catscollege.com/en/cambridge/

Doresti sa stii mai multe?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.