Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Afla despre ce burse e vorba, cine este eligibil si cum poti aplica >>>>>

    19.11.2020
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
toate știrile
25.03.2014

Новости образования/Știri Principale

Prezentare: Getting into TOP Universities. How hard can it be?

Новости образования/Știri Principale

 

La finele acestei saptamani te invitam la o prezentare gazduita de Mr. Darren Coxon, Vice-Principal al CATS Cambridge, Cambridge Education Group (Marea Britanie).

Evenimentul va alea loc vineri, 28 martie intre orele 16.00 si 17:00 la centrul EXCEL, Chisinau, Moldova.
Daca te-ai intrebat vre-o data cat de complicat poate fi sa ajungi student la cele mai prestigioase universitati din Marea Britanie si alte tari sau cum sa te pregatesti mai bine pentru ati spori sansele de admitere, acest eveniment e pentru tine. De asemenea, vei afla mai multe despre cerintele univeristatilor, ce calitati si abilitati trebuie sa posezi si multe alte lucruri utile si interesante pe care, cu siguranta, nu le gasesti pe internet. 

Prezentator : Mr. Darren Coxon, Vice-Principal al CATS Cambridge
Absolvent al prestigioaselor universitati Cardiff si Cambridge din Marea Britanie, Darren are o bogata experienta profesionala in domeniul managentului calitatii invatamantului si folosirii tehnologiilor in eficientizarea procesului de educare. Detine titlul de Apple Professional Developer si a implimentat cu succes un numar de proiecte educative, cu aplicare a iPAD-urilor, in cele mai bune licee din Marea Britanie. Darren a petrecut peste 7 ani in Aiglon College (Elvetia) predand limba engleza si lucrand asupra eficientizarii procesului de invatamant cu ajutorul tehnologiilor informationale. 

Costuri de participare: Participarea la prezentare este gratuita

Prezentarea se va sustine in limba Engleza.

Completeaza formularul de inregistrare la eveniment! (Max 30 locuri) 


Despre CATS Cambridge

42% din absolventii acestei institutii de nivel pre-universitar sunt peste nivelul mediu pe tara (38% note de A; 11% - A*), iar 75 % dintre elevi au fost inscrisi la top 30 universitati din Marea Britanie, printre care se numara : Cambridge, Warwick, Imperial, London School of Economics, Durham, York si altele. Colegiul CATS ofera urmatoarele programe academice: GCSE (nivel gimnazial), Pre-A Level, A-Level (liceu), Pre-IB, International Baccalaureat, University Foundation (an pre-universitar), Medical Programme (pregatire pentru admitere la Medicina) s. a.

De asemenea, colegiul ofera pregatire specializata pentru examenele Oxbridge si BMAT pentru admitere la universitatile de medicina.
Metodele inovative si programele de studiu accelerat contribuie la dezvoltarea unui ansamblu de tehnici de invatare rapida: antrenarea memoriei, mind mapping, citire rapida, gandire creativa, s.a. Toate acestea au devenit posibile gratie unui corp didactic de cea mai inalta calificare : 33% din profesorii CATS Cambridge au absolvit Oxford sau Cambridge si o mare parte din acestea detin titlul de doctor in stiinte. Unul dintre cei mai cunoscuti absolventi ai colegiului CTAS Cambridge este campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton.

Mai multe informatii despre aceasta institutie gasesti urmand acest link http://www.catscollege.com/en/cambridge/

Doresti sa stii mai multe?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.