Latest news

  • 2B or not 2B at VIA!

    2B or not 2B at VIA!

    Stiai ca poti aplica la facultate in Danemarca si incepe studiile in Februarie 2014? Vezi care sunt programele de studii de licenta oferite de una dintre cele mai bune universitati tehnice din Danemarca - VIA, si discuta cu un consilier EXCEL pentru a afla cum poti deveni un student VIA>>>>

    28.11.2013
  • Начни обучение в Праге в феврале 2014 года!

    Начни обучение в Праге в феврале 2014 года!

    Для тех, кто по каким-либо причинам решил поменять специальность или учебное заведение, есть прекрасная возможность это сделать, не дожидаясь сентября следующего года. Англо-Американский университет в Праге объявляет набор на зимний семестр с началом обучения в феврале 2014 года!

    28.11.2013
  • Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

    Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

    Consideri ca industria hoteliera e pentru tine? EXCEL te invita la prezentarea IMI University Centre pe data de 28 octombrie la ora 16 :00 in oficiul nostru!

    28.11.2013
  • O recomandare EXCEL - studii in Finlanda!

    O recomandare EXCEL - studii in Finlanda!

    Astazi, fiecare elev ce se afla pe treapta finala a liceului si fiecare student, cauta varianta cea mai convenabila de studii la un nivel inalt. Iata cateva motive, de ce ar trebui sa alegeti Finlanda!

    26.10.2012
  • Январский набор в Политехнический университет Великобритании.

    Январский набор в Политехнический университет Великобритании.

    Теперь Вам не обязательно ждать сентябрь 2011 года для того, чтобы начать обучение в Anglia Ruskin University!

    19.10.2010
toate știrile
08.11.2013

Новости образования/Știri Principale

Afla asteptarile universitatilor britanice!

Новости образования/Știri Principale

Bellerbys college (UK) si EXCEL te invita pe data de 14 noiembrie la ora 16:00 la master class “British Universities - What They Want From International Students"! Master class va fi sustinut de catre Chris Hovell, director academic a programelor Foundation si Undergraduate Year 1, professor de Business si Finante (MBA (Open University), MSc Finance (distinction) University of Wales).

Vei putea afla despre sistemul universitar din Marea Britanie, care sunt asteptarile universitatilor britanice fata de studenti straini si ce deprinderi trebuie sa aveti pentru a atinge rezultatele excelente dupa acceptarea la studii.  Totodata vei afla ce fac universitatile britanice pentru a ajunta studentii din alte tari sa se integreze in viata studenteasca si sa-i ajute sa savureze anii de studentie in Marea Britanie.

Cine poate participa?


Liceenii (clasele 10-12) sau studentii colegiilor (anul 1-4), care isi doresc studii in strainatate si in special in Marea Britanie


Inregistrarea pentru eveniment:

Prin email: trimite un mesaj cu numele tau si telefonul de contact la info@excel.md


Locul desfasurarii:

EXCEL, str. Puskin, 45 Chisinau

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.