Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
28.05.2013

Новости образования/Știri Principale

Burse pentru studii de Licenta si Master la HULT International Business School!

Новости образования/Știri Principale

HULT International Business School in parteneriat cu EXCEL anunta lansarea a 2 programe bursiere in valoare de 20`000 si 15`000 GBP pentru elevi si studenti din Republica Moldova pentru anul de invatamant 2013-2014.

Fie ca esti in ultimul an de liceu si esti in cautarea unui program de licenta in strainatate, sau ai absolvit deja o facultate si esti interesat de un program de studii post-universitare (Master) - HULT este o optiune demna de luat in seama. Clasata printre cele mai bune scoli de business din lume, conform prestigioaselor clasamente Financial Times si Economist http://www.hult.edu/en/about-hult/rankings/  HULT ofera o experienta educationala de o calitate greu de egalat.

Initial fondata in SUA, HULT a devenit in scurt timp una dintre cele mai cotate institutii de invatamant specializate in domeniul finaciar si economic, fiind prezenta in marile orase a lumii precum Londra, Boston, Dubai, San Francisco si Shanghai.

HULT este probabil unica scoala de business cu adevarat globala ce se axeaza pe crearea unor competente profesionale adaptate culturii de afaceri si mediului de business din diferite parti a lumii. HULT se distinge printr-o atentie personalizata oferita fiecarui student si metode inovatoare de instruire. Unul dintre asemenea proiecte este programul de rotatie academica intre cele 5 campusuri ale universitati din diferite tari, astfel, studentii avand posibilitatea sa-si inceapa studiile de exemplu in Boston si sa-si schimbe campusul (in cadrul aceleiasi facultati) practic pentru fiecare semestru de studii.

Programe de studii oferite

Studii de Licenta (3 ani) 
- Bachelor in International Business Adminstration

Studii de Master 
- MBA
- Executive MBA
- Master International Business
- Master of Finance
- Master of International Marketing
- Master of Social Entrepreneurship

Cerinte de admitere

Studii de licenta: 
- Un nivel avansat de posedare a limbii Engleze (TOEFL sau IELTS)
- Diploma de Bacalaureat cu media pe anii de liceu si examene de cel putin 7,5

Studii de Master:

- Un nivel avansat de posedare a limbii Engleze (TOEFL sau IELTS)
- Studii superioare complete intr-un domeniu relevant

Candidatii interesati de a participa la acest program bursier vor depune initial o cerere de admitere on-line si un CV detaliat pana la data de 7 iulie 2013. Ulterior, candidatii sunt rugati sa prezinte urmatoarele acte in momentul obtinerii acestora:

- Diploma de studii medii/superioare dupa caz
- O scrisoare de motivatie
- 2 scrisori de recomandare
- Certificat TOEFL sau IELTS
- Dupa caz, test GMAT (doar pentru programe de Master)

Bursele de studii preconizate ofera o reducere de la taxele de studii in marime de 40% pentru programe de Master si 50% pentru programe de licenta. Taxele de studii precum si alte costuri pot fi consultate pe aceasta pagina http://www.hult.edu/en/programs/bachelor/admissions/tuition-and-expenses/    Bursele sus-mentionate sunt oferite doar pentru acoperirea partiala a taxelor de studii.

Pasi de urmat

Pentru inceput, va rugam sa contactati un consilier educational EXCEL in Moldova sau la HULT Laura.Vitiello@hult.edu pentru a confirma decizia de aplicare si preciza continutul dosarului de admitere in cel mai apropiat timp.

Odata ce cererea Dvs a fost inregistrata pana la data limita, ve-ti putea prezenta restul actelor necesare si dupa aceasta data, urmand sa primiti o hotarare vizavi de dosarul Dvs in cel mai scurt timp posibil.

Intrebari frecvente:

Pot aplica/obtine o bursa completa de studii ce ar acoperi 100% din cheltuieli de studii si cazare?
- HULT nu ofera asemenea burse.

Pot obtine o scutire de taxe sau tarif preferential daca detin si cetatenie UE?

- HULT nu face diferenta dintre cetateni UE sau non-EU in acest sens.

Trebuie sa prezint un dosar complet pana la data limita de admitere?

- NU. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi la biroul EXCEL pana la data limita si restul actelor pot fi prezentate si mai tarziu

Testul GMAT este obligator pentru programe de Master?

- Acesta prezinta un avantaj in procesul de selectie insa nu e obligator pentru toate programele de Master

Alte intrebari?

Comenteaza pe acest post sau contacteaza-ne cu intrebarea ta si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Afla mai multe:

Despre HULT in limba rusa http://www.excel.md/higher-school-in-britain/HULT/
Citeste despre examenul GMAT si fa un express-test http://www.excel.md/abroad-education-news/languagetests/16971/

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.