Latest news

 • Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova! Afla ce evenimente ti-am pregatit si cum poti participa la ele >>>>>

  21.06.2018
 • Engineer you future: student2student event

  Engineer you future: student2student event

  Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

  10.03.2018
 • Study in Denmark: student2student event

  Study in Denmark: student2student event

  EXCEL va invita la o noua sesiune student2student, tinuta de studentele universitatii Business Academy Aarhus din Danemarca. Evenimentul e preconizat pentru 28 Decembrie curent, ora 17:00. Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

  22.02.2018
 • Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Daca nu ai reusit sa te inscrii inca la o facultate in Danemarca in toamna acestui an, o poti face pentru ciclul de admitere suplimentar din primavara. Vezi care sunt universitatile si facultatile la care poti aplica >>>>>

  23.12.2016
 • Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Sesiunea de suplinire a locurilor ramase vacante in universitatile daneze este oficial deschisa! Vezi lista de universitati si programe de studiu la care mai poti aplica anul acesta... >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
17.05.2013

Новости образования/Știri Principale

Vino la intalnirea cu VIA University din Danemarca, Joi 23 Mai!

Новости образования/Știri Principale

Una dintre cele mai bune universitati tehnice si de management din Danemarca vine la Chisinau pentru a intalni elevi si studenti interesati de admiterea la facultate in Danemarca.

 

Daca inca consideri admiterea pentru acest an la una din urmatoarele facultati, afla ca Universitatea VIA si-a extis acum termenul de admitere pana la  30 iulie 2013 pentru :

 

 • Arhitectura si Management in Constructii
 • Inginerie Civila (Civil Engineering)
 • Inginerie Mecanica (Mechanical Engineering)
 • Inginerie in Tehnologia Informaticii si a Comunicarii (IT Engineering)
 • Managementul Canalelor de Distributie (Value Chain Management)
 • Afaceri Globale in Inginerie (Global Business Engineering)
 • Vanzari Internationale si Managementul Marketingului (International Sales and Marketing Management)
 • Inginerie in Tehnologia Materialelor (Engineering in Material Technology).
 • Design vestimentar
 • Business si logistica

 

Intalnirea cu representantii universitatii VIA va avea loc la orele 16 : 30, joi 23 Mai, la biroul EXCEL situat pe adresa Pushkin 45, Chisinau, Moldova

 

Modalitatea de inscriere

 

Daca vrei sa participi la aceasta intalnire tot ce trebuie sa faci este sa urmezi acest link  VIA University visit 23 Mai 2013  si sa completezi formularul de inregistrare. Un consilier EXCEL va va contacta ulterior cu informatii suplimentare.

 

Telefon pentru informatii si consultari (022) 224059.

 

Accesul la eveniment nu prevede taxe de participare.

 

 

Afla mai multe

 

VIA University College School of Technology and Business –rezultatul fuziunii dintre 5 colegii din Danemarca, care ofera studii preuniversitare. Datorita acestei fuziuni, VIA University College a devenit cel mai mare colegiu universitar din Danemarca, avand 18 000 de studenti, 2 000 dintre ei fiind studenti internationali din peste 50 de tari.

 

VIA University detine 8 campusuri localizate in orasele: Holstebro, Viborg, Randers, Silkeborg, iar cel principal in Aarhus. De asemenea studentilor le sunt oferite 45 de facultati predate in limba engleza in domeniile : Animation and Storytelling, Construction and Technology, Health, Business and Logistics, Design, Social Work and Social Education, Engineering, Teacher Education. Mai multe informatii despre universitate puteti afla aici.

 

Danemarca este tara cea mai sudica a Scandinaviei. Datorita podurilor si multiplelor legaturi maritime, tara a devenit nodul transporturilor dintre Europa Centrala si de Nord. Danezii, plini de incredere in fortele lor, sunt legati strans de Europa, dar raman eminamente scandinavi.

 

De ce studentii aleg Danemarca?

 

-   Cu o economie mixtă de piață și cu un stat asistențial mare, Danemarca are cel mai înalt nivel de egalitate a veniturilor, și al șaptelea cel mai mare venit mondial pe cap de locuitor.

 

-   Danemarca este un lider recunoscut in domeniul inovatiilor cu traditii academice bogate.

 

-    Universitatile daneze ofera oportunitati unice de studii la peste 500 de facultati cu predare in limba engleza.

 

-    Studiile universitare sunt gratuite pentru cetatenii UE (inclusiv Romania).

 

-   Danemarca este una dintre cele mai egalitare societati din lume, avand libertatea individuala, respect, toleranta, egalitatea, si un puternic sentiment de incredere reciproca in calitate de valori fudamentale.

 

-    Danemarca a luat permanent atitudine progresivă în ce privește conservarea mediului; în 1971, Danemarca a înființat un Minister al Mediului și a fost prima țară din lume care a adoptat o lege a mediului în 1973.

 

-   Istoric, Danemarca, la fel ca și vecinii săi scandinavi, a fost una dintre cele mai progresiste culturi din lume din punct de vedere social. Modestia, punctualitatea, dar mai presus de toate, egalitatea sunt aspecte importante ale stilului de viață danez.

 

Daca consideri ca Danemarca este tara visurilor tale, si te-ai indispus din cauza ca nu ai reusit sa depui actele la VIA University College School of Technology and, nu ezita sa o faci acum!

 

Vezi profilul detaliat al Uiversitatii VIA si in limba Rusa urmand acest link http://www.excel.md/higher-school-in-denmark/VIA-University-College/

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.