Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
17.05.2013

Новости образования/Știri Principale

Vacante de vara peste hotare

Новости образования/Știri Principale

Oferta acestei saptamani este: University of Arts, London

Esti tanar si creativ si doresti sa-ti dezvolti abilitatile artistice?

Incepand cu 8 iulie te invitam sa participi la Summer Art School a celei mai renumite universitati de arte din Marea Britanie si intreaga lume - University of Arts. Acest program unic ofera participantilor posibilitatea de a invata de la cei mai buni profesionisti in domeniul artelor, de a-si dezvolta competente noi si sa constituie un portofoliu cu care se vor putea admite la facultate sau continua studiile.

University of Arts, London
- este cea  mai mare universitate de arte in Europa si centre internationale de cultura. Universitatea este formata din 6 scoli distincte, fiecare specializandu-se pe domenii separate :

    Camberwell College of Arts
    Central Saint Martins College of Arts and Design
    Chelsea College of Art and Design
    London College of Communication
    London College of Fashion
    Wimbledon College of Art.

Universitatea de Arte din Londra este o adevarata « mecca » a artelor si este considerata drept cel mai mare furnizor de educatie in arte, moda, design si comunicare atat la nivel european cat si mondial. Anual, aici isi fac studiile aproximativ 20`000 de studenti din 134 de tari a lumii, urmand cursuri de scurta durata, profesionale, studii universitare si post-universitare.

Ia-ta cateva personalitati marcante ce au absolvit de-a lungul timpului diferite programme de studii la Universitatea de Arte din Londra: Pierce Brosnan (actor), Jimmy Choo (designer de pantofi), Lucian Freud (pictor), John Galliano ( fashion designer) la fel si Stella McCartney si Alexander McQueen si altii.

In ce consta scoala de vara la UAL?

Scoala de vara este structurata in module de 4 saptamani fiecare pe parcursul carora ve-ti combina ore de engleza cu unul din urmatoarele cursuri specializate :

Accessory design
Architecture
Designing and Making of 3D Art
Digital Photography
Fashion Design
Film-making
Interior Design
Visual Merchandising
Digital Graphic Design
Marketing and Communication
Essential Guide to Fashion Business
Fashion: Styling the Image
Fine Art, Art History
Fashion: Buying and Merchandising etc.

La sfarsitul cursului ve-ti obtine un certificat de la UAL ce va atesta reusita si progresele realizate Dumneavoastra.


Deoarece scoala de vara se desfasoara in Londra -  intr-un oras plin de istorie cultura si posibilitati practic-nelimitate de distractii si cunoastere, studentii vor continua sa invete chiar si in afara orelor prin diverse activitati sociale precum vizite in muzee, galerii de arte, excursii catre locuri de atractie turistica si centre de agrement.

Conditii de cazare

Participantii vor fi cazati in campusul (caminul) Universitatii de Arte sau in familii gazda la solicitarea studentilor.

Datele desfasurarii programului


Puteti opta pentru unul sau cateva module a cate 4 saptamani fiecare cu incepere de la 8 iulie.


Taxe de studii

De la 1`335 lire sterline.


Pentru alte intrebari si clarificari ce tin de aceasta stire sau inscriere la acesta tabara de vara, nu ezita sa contactezi unul din consilierii educationali EXCEL la numarul de telefon (022) 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md 

Doresti sa vezi si alte tabere de vara ? Acceseaza linkul, unde vei putea gasi peste 200 de scoli de vara !

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.