Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Afla despre ce burse e vorba, cine este eligibil si cum poti aplica >>>>>

    19.11.2020
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
toate știrile
02.05.2013

Новости образования/Știri Principale

Oferta acestei saptamani: Tabara de vara in Portsmouth, UK

Новости образования/Știri Principale

Oferta acestei saptamani este: Portsmouth University


Te-ai intrebat vre-o data cum arata o universitate tipica din Marea Britanie ? Dar una foarte buna de pe litoralul Regatului Unit?


Incepand cu 23 iunie 2013 te invitam pentru o vacanta de vara de neuitat ce se va desfasura in cadrul University of Portsmouth, situat in inima orasului cu acelasi nume - unicul oras-insula din Marea Britanie. Portsmouth este situat pe coasta de sud a Marii Britanii, la mai putin de 2 ore distanta de Londra, și este unul dintre cele mai importante porturi ale Regatului Unit, fiind un important port militar. Portsmouth are o industrie navala bine dezvoltata, insa principala atractie pentru turisti o reprezinta feriboturile care pornesc de aici catre Europa si insula Wight.

In 1338 o flota franceza a distrus orasul Portsmouth, ramanand doar spitalul si biserica. În 1426 Henric V a construit prima fortificatie permanenta a Portsmouth-ului, iar in 1527 Henric VIII a construit castelul Southsea care a fost transformat ulterior intr-o atractie turistica si are nenumarati vizitatori din intreaga lume.

Portsmouth are doua teatre, ambele proiectate de arhitectul victorian Frank Matcham. Noul teatru regal aflat pe Guildhall Walk de langa centrul orasului este specializat pe piese de teatru clasice, moderne si drame avant-gardiste. Teatrul King’s din Southsea’s Albert Road,care a fost renovat de curand, are multi muzicieni amatori.

Alte atracţii turistice sunt Third Floor Arts Venue care se afla in  Biblioteca Centrala, Parada South Pier si Portsmouth Guildhall, care gazduieste numeroase evenimente muzicale printre care un program anual al Orchestrei Simfonice Bournemouth. Cele mai multe atractii turistice ale Portsmouth-ului au legatura cu istoria navala a acestui oraş. Printre aceste atractii se numara: Muzeul D-Day, in santierul naval gasim HMS Victory,ramasitele navei comandante a lui Henric VIII,nava Mary Rose (scoasa din mare în 1982), HMS Warrior (primul vas cu aburi imbracat in fier din Marea Britanie) si Muzeul Naval Regal.

Multe dintre mijloacele defensive ale orasului gazduiesc muzee sau diverse evenimente,iar fortaretele din era victoriana de pe Portsdown Hill sunt acum atractii turistice.

Fort Nelson gazduieste acum Muzeul Rozal Armouries. Castelul Southsea din era Tudorilor are un mic muzeu si cea mai mare parte a cladirilor de aparare de pe malul marii sunt accesibile publicului.


Limba engleza- regina comunicarii!

Programul de studii prevede 20 de ore de limba engleza pe saptamana, in clase cu maximum 16 studenti.

Distractia in engleza e mai faina!

Dupa o dimineata plina de cunostinte noi, elevii se distreaza pe terenurile de fotbal, volei, baschet, joaca tennis de masa, badminton, se ocupa cu circuit training, inoata in piscina, isi petrec timpul la plaja, si se misca in diferite ritmuri in atelier de dans.

Seara, Porstmouth Summer Camp organizeaza evenimente distractive: disco, cinema, o data pe saptamana o vizita la Cavendish Club, unde vor participa la evenimente profesionale si disco. Pe langa acestea, se mai organizeaza si laser quest si bowling

Excursii! Excursii! Excursii!


Pe parcursul vacantei elevii vor vizita cele mai vestite obiective culturale si atractii turistice din orasele: Londra, Portsmouth, Bournemouth, Southampton, Salisbury, Winchester, New Forest, Brighton, si vor putea vedea cu proprii ochi renumitul Stonehenge.

Conditii de cazare

Fiecare elev va fi cazat in resedinta universitatii, in camera separata si grup sanitar propriu.

Varsta participantilor

10-18 ani.

Datele desfasurari programului

Elevii pot alege perioada de studii de la 2 la max 10 saptamani care incepe in fiecare Duminica de la 23.06.2013 pana la 25.08.2013.

Taxe de participare

Pret promotional de la 499 lire sterline/ saptamana.  Taxele includ cazare, mese, ore de engleza, excursii, materiale de studii, cu exceptia biletelor de calatorie.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la acesta tabara de vara, nu ezita sa contactezi unul din consilierii educationali EXCEL la nr de telefon (022) 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md 

Подробную информацию на русском языке о летней школе на базе Portsmouth University Вы можете увидеть  здесь!

 

Doresti sa consideri si alte tabere de vara sau sa-ti creezi propria vacanta? Acceseaza acest link, pentru alte 200 de destinatii de vara sau dicuta cu un consilier EXCEL. 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.