Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Afla despre ce burse e vorba, cine este eligibil si cum poti aplica >>>>>

    19.11.2020
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
toate știrile
26.04.2013

Новости образования/Știri Principale

Ti-ai facut deja planuri pe vara?

Новости образования/Știri Principale

Deoacere ne apropiem cu pasi rapizi de finele acestui an scolar, ne-am gandit sa-ti propunem cateva idei de pentru ati petrece vacanta de vara cat mai util si distractiv.  In acest sens, la finele fiecarei saptamani, te vom contacta cu o selectie de programe educationale in strainatate ce se vor desfasura in perioada vacantei de vara.

Ce beneficii ofera acest program?

- Vei insusi si perfectiona o limba straina in una din cele 30 de destinatii de studii
- Te vei familiariza cu sistemul educational dintr-o alta tara
- Vei calatori si vizita locuri de atractie turistica si istorica majora
- Poti frecventa una din taberele de creatie, sport sau academice pe diferite specialitati (arte, economie, stiinte, calculatoare, politica etc)
- Vei cunoaste elevi din alte tari si vei lega noi prietenii
- Vei cunoaste noi culturi si vei participa in activitati distractive


Oferta acestei saptamani este: Dean Close Summer School.

    
Scoala de vara Dean Close se afla in orasul Cheltenham – un oras cunoscut datorita arhitecturii si culturii sale unice, situat la doar 2 ore distanta de Londra. Cheltenham este locatia perfecta pentru explorarea “countryside-ului” englezesc, fiind foarte aproape de orasele Bath si Oxford. Dean Close, fondata in 1886, este un Boarding School (scoala cu internat) renumit in Marea Britanie ce ofera instruire pentru elevi britanici si internationali din peste 50 de tari a lumii.

Dean Close Summer School include anumite facilitati: sale de mese frumoase, piscina interioara, un teatru profesionist ce contine 550 de locuri, sali de clase moderne si bine echipate, 22 terenuri de tenis, conectiune la internet, terenuri de fotbal, baschet si volei, studiou de dans si magazinul scolii.

Scoala de vara ofera elevilor un program de studiere a limbii engleze (30 de ore pe parcursul a 2 saptamani) combinat cu activitati social-culturale, sportive si excursii prin tara.

Cum poate fi vacanta fara distractii?

Raspunsul este - nici cum! In fiecare dupa-amiaza studentilor le sunt oferite minimum 4 activitati la alegere, care sunt: fotbal, tenis, tenis de masa, arta, muzica, volei, baschet, rugby, tragerea cu arcul, arta culinara, inot, lectii de drama, jocuri engleze.

Si seara ce facem?
Asa cum atmosfera de seara este cea  mai placuta, distractiva si relaxanta, in fiecare zi se organizeaza diverse activitati sociale: discoteci, barbecue, seri tematice, cinema, fashion show s.a.

In week-end si pe parcursul saptamanii, elevii vor vizita obiective culturale si atractiile distractive timp de 2 zile in fiecare saptamana. Destinatiile calatoriei sunt: Alton Towers, orasul Oxford, stadionul Millenium si castelul Cardiff, Bristol si Muzeul de Stiinta, castelul Warwick, orasul Bath.


Si cum vizita in UK nu poate fi implinita fara a vizita Londra – elevii vor petrece in Londra o zi intreaga, vizitand cele mai faimoase locuri (inclusiv si Buckingham Palace, the Houses of Parliament, Covent Garden si Trafalgar Square), si desigur vor avea posibilitatea de a face shopping pe faimoasa strada Oxford.

Impresiile altor participanti
Vezi ce parere au alti participanti ai aceste tabere de vara urmand acest link: http://www.excel.md/opinions/#reply-16889

Varsta participantilor

Varsa este cuprinsa intre 12- 16 ani.

Conditii de Cazare
Participantii programului vor fi cazati in resedinta scolii, in odai pentru 2, 4 , 6 si 8 persoane cu grup sanitar (baie si WC) comun.

Datele desfasurarii programului si durata cursului

Elevii pot alege intre 2, 3 si 5 saptamani de vacanta la acest centru cu urmatoarle date de incepere: 5, 19 si 26 iulie 2013.

Taxe de participare:
De la 1`760 lire sterline pentru 2 saptamani. Taxa include toate cheltuielile ( cazare, mese, ore de engleza, excursii, materiale de studii), cu exceptia biletelor de calatorie.


Pentru alte intrebari si clarificari ce tin de aceasta stire sau inscriere la acesta tabara de vara 2013, nu ezita sa contactezi unul din consilierii educationali EXCEL la nr de telefon (022) 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md

Pentru informatie suplimentara, puteti accesa profilul universitatii i limba rusa la urmatorul link : http://www.excel.md/holidays-programs-in-Britain/Dean-Close-School/


Doresti sa vezi si alte tabere de vara ? Acceseaza linkul, unde vei putea gasi peste 200 de scoli de vara !

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.