Latest news

 • IBS Starter Scholarship 2017

  IBS Starter Scholarship 2017

  Esti in proces de aplicare pentru un program de licenta la International Business School (Budapesta) sau abea intentionezi s-o faci? Atunci nu rata sansa sa aplici concomitent si pentru bursa IBS Starter si vei obtine o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I... >>>>>

  14.06.2017
 • Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Intentionezi sa aplici pentru un program de licenta la International Business School? Atunci nu rata sansa sa obtii o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I si depune o cerere ... >>>>>

  27.04.2016
 • Start Application to IBS!

  Start Application to IBS!

  Cea mai buna scoala de business din Europa Centrala este gata sa gazduiasca o noua generatie de studenti, anuntand oficial startul sesiunii de admitere 2016 >>>>>

  11.03.2016
 • IBS te invita la Open Day!

  IBS te invita la Open Day!

  Astazi, 26 noiembrie, ai ocazia sa asisti la IBS Open Day fara a te deplasa in Ungaria! Acceseaza link-ul http://www.ustream.tv/channel/ibs-open-day-live-stream astazi la ora 15.00 unde nu te-ai afla si vei fi alaturi de cei, care isi doresc sa afle mai multe despre aceasta universitate britanica in Budapesta.

  28.01.2015
 • Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda a absolvit Universitatea IBS - Oxford Brookes în Management în Arta in 2013. Tot atunci a castigat o bursa de pace in SUA in cadrul Georgia Rotary Student Program si in prezent face stagiul la noul muzeu din Atlanta – Center for Civil and Human Rights.

  26.11.2014
toate știrile
18.04.2013

Новости образования/Știri Principale

Ţi-ai făcut planuri de vară ?

Новости образования/Știri Principale

Învaţă cum să-ţi transformi vacanţa de vară într-o adevărată pistă de lansare în lumea afacerilor. Cea mai mare şcoală de business din Europa centrală – IBS, în parteneriat cu universitatea britanică Buckingham University, te invită la şcoala internaţională de vară ce îmbină activităţi academice, sociale şi interculturale în unul dintre cele mai frumoase oraşe europene – Budapesta.

 

Programul de studii

Şcoala de vară IBS oferă 100 de lecţii intensive de limbă Engleză combinate cu un curs practic-orientat de iniţiere în lumea afacerilor.

 

Work Hard – Play Hard

Pe lângă un curs intensiv, IBS ţi-a pregătit şi un program social divers pentru a cunoaşte mai bine cultura şi tradiţiile ţării, cu călătorii spre centre de atracţie turistică, activităţi sportive, excursii şi jocuri distractive.  

 

Cine poate participa?

Programul este adresat în primul rand elevilor claselor liceale (clasele XI şi XII) şi studenţilor ce posedă un nivel mediu de cunoaştere a limbii Engleze. 

 

Cazare

Participanţii programului vor fi cazaţi în campusul universitar (în incinta universităţii), în odăi confortabile pentru 2 persoane cu mesele incluse. Toate odăile sunt echipate cu grup sanitar (baie şi WC) separat şi oferă conexiune la reţeaua internet cu trafic nelimitat.

 

Cand?

Şcoala de vară se va desfăşura între 1 - 27 iulie 2013

 

Date limite de înscriere:

 • Pentru deţinători de paşapoarte EU (fără viză, inclusiv Romania şi Bulgaria)  -  24 iunie 2013
 • Pentru deţinători de paşapoarte Moldoveneşti – 10 iunie 2013

 

Taxe de participare

Constituie 1550 EUR şi includ toate cheltuielile (cazare, mese, excursii, materiale de studii etc) cu excepţia transportului internaţional.

 

Pentru înscrieri şi mai multe informaţii ne puteţi contacta la biroul local IBS în Moldova – EXCEL

 

Str. Puskin 45, Chişinău, Moldova * www.EXCEL.md * E-mail : office@excel.md

 

Mai multe detalii deste universitatea IBS puteti gasi aici !

 

Parerile si impresiile studentilor despre scolile de vara la care au participat le puteti gasi aici !

Daca va intereseaza si alte optiuni, preturi despre cum se poate de petrecut o vara de neuitat interactiv si totodata util le puteti gasi aici !

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.