Latest news

toate știrile
23.11.2012

Новости образования/Știri Principale

European University iti da intilnire in Chisinau si in Balti!

Новости образования/Știri Principale

Excel continua prezentarile universitatilor straine in Moldova.
In perioada 29-30 noiembrie 2012, absolventii liceelor din Chisinau si Balti au fericita ocazie de a se intalni cu Elsa Perez, managerul regional al Universitatii Europene, care va prezenta programele de studii al universitatii si va raspunde la intrebarile dumneavoastra atat despre universitate, cat si despre posibilitatile oferite de acesta. Absolventii liceelor “ Prometeu-Prim”; “Liceul de Limbi Moderne si Management” si “Socrate” din Chisinau, vor putea asista la aceasta intalnire chiar in incinta liceului sau.

Daca doresti sa asisti la prezentarea Universitatii Europene si ea nu va avea loc la tine in liceu, atunci esti asteptat in oficiul nostru de pe strada Puskin 45, pe data de 29 noiembrie la ora 16:00. Pentru a confirma prezenta este nevoie doar sa-ti scrii numele in comentariu la stirea data!

Absolventii liceelor “ George Cosbuc” ; “ Vasile Alecsandri” si “ Alexandr Puskin” din orasul Balti, de asemenea vor avea posibilitatea de a asculta si a se informa despre aceasta universitate la data de 30 noiembrie 2012.

Universitatea Europeana este una dintre cele mai bune scoli de afaceri in lume si are o retea internationala de campusuri, in Elvetia (Geneva si Montreux), Germania (Munchen) si Spania (Barcelona).

In toate campusuri este promovat unu sistem de educatie uniform, cu predare in limba engleza, ceea ce ofera studentilor o oportunitate unica de a se transfera la sfarsitul fiecarui semestru in una dintre filiale universitatii.
Universitatea ofera diploma de licenta si master in Business Administration, cu posibilitatea de specializare in 10 domenii diferite, cum ar fi : financiar-bancar, relații publice, turism, management si recreere, relatii internationale, managementul personalului, management sportiv.

Structura programelor a Universitatatii Europene combina studiul de teorie cu abilitatile practice. In procesul de invatamant este aplicata metoda studiului de caz (case study), ce permite studentilor sa studieze aplicarea teoriei de afaceri in practica. Experienta a aratat ca aceasta abordare eficienta de formare a Universitatii Europene, isi pregateste studentii pentru pozitii de conducere in afaceri, iar atmosfera internationala a acestei universitati creaaza un mediu de invatamant unic.

E timpul sa faci alegearea corecta! Nu ezita sa afli despre un viitor mai bun! Te asteptam!

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.