Latest news

  • 2B or not 2B at VIA!

    2B or not 2B at VIA!

    Stiai ca poti aplica la facultate in Danemarca si incepe studiile in Februarie 2014? Vezi care sunt programele de studii de licenta oferite de una dintre cele mai bune universitati tehnice din Danemarca - VIA, si discuta cu un consilier EXCEL pentru a afla cum poti deveni un student VIA>>>>

    28.11.2013
  • Afla asteptarile universitatilor britanice!

    Afla asteptarile universitatilor britanice!

    Bellerbys college (UK) si EXCEL te invita pe data de 14 noiembrie la ora 16:00 la master class “British Universities - What They Want From International Students"! Master class va fi sustinut de catre Chris Hovell, director academic a programelor Foundation si Undergraduate Year 1, professor de Business si Finante (MBA (Open University), MSc Finance (distinction) University of Wales).

    28.11.2013
  • Начни обучение в Праге в феврале 2014 года!

    Начни обучение в Праге в феврале 2014 года!

    Для тех, кто по каким-либо причинам решил поменять специальность или учебное заведение, есть прекрасная возможность это сделать, не дожидаясь сентября следующего года. Англо-Американский университет в Праге объявляет набор на зимний семестр с началом обучения в феврале 2014 года!

    28.11.2013
  • Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

    Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

    Consideri ca industria hoteliera e pentru tine? EXCEL te invita la prezentarea IMI University Centre pe data de 28 octombrie la ora 16 :00 in oficiul nostru!

    28.11.2013
  • Январский набор в Политехнический университет Великобритании.

    Январский набор в Политехнический университет Великобритании.

    Теперь Вам не обязательно ждать сентябрь 2011 года для того, чтобы начать обучение в Anglia Ruskin University!

    19.10.2010
toate știrile
26.10.2012

Новости образования/Știri Principale

O recomandare EXCEL - studii in Finlanda!

Новости образования/Știri Principale

Astazi, fiecare elev ce se afla pe treapta finala a liceului si fiecare student, cauta varianta cea mai convenabila de studii la un nivel inalt. Iata cateva motive, de ce ar trebui sa alegeti Finlanda!

Cu totii stim, ca Finlanda este considerata patria celui, pe care noi, moldovenii il numim Mos Craciun si a Nokiei. De asemenea, ea este supranumita “ tara celor o mie de lacuri ” - mai exact pe teritoriul sau se afla 187.888 de lacuri naturale si este vestita pentru cel mai mic nivel de coruptie. Finlanda a fost recunoscuta pe plan mondial ca fiind tara unde se gaseste cea mai curata apa din lume, iar in armata finalandeza, femeile pot primi orice grad si pot ocupa orice functie.Se mai stie despre finlandezi ca inregistreaza un numar record, raportat la ponderea populatiei, a cititorilor de ziare si vizitatori ai muzeelor si galeriilor nationale.

 Insa putini dintre noi stiu ca Finlanda are unul dintre cele mai performante sisteme de invatamant, si se afla in topul preferintelor unui numar considerabil de studenti internationali, chiar daca limbile oficiala in Finlada sunt cea suedeza si cea finlandeza. Sistemul universitar este compus din 47 universitati cu o oferta vasta de facultati de la arta pana la business managment, insa cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l cunoasteti : studiile pot fi urmate in limba engleza fara taxe de scolarizare.

 Esti interesat?

Pentru a participa la program, e nevoie doar sa cunosti limba engleza si sa fii elev in clasa 12-a sau absolvent cu o diploma de BAC cu o medie de minim 8.

Pentru cei interesati de programe de Master, cerintele de admitere prevad un nivel de posedare a limbii engleze echivalenta cu minim 90 de puncte la examenul TOEFL si media academica minim 8.

 Data limita de aplicare : 1 Februarie 2013

 Treci pe la biroul EXCEL pentru o consultatie personalizata sau poti contacta un consilier educational la nr. de telefon (022) 224059 si adresa e-mail : office@excel.md

 Afla mai multe despre Finlanda accesand pagina :  http://www.excel.md/education-in-finland/?search=%2Feducation-in-finland%2F

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.