Latest news

  • Nivelul tau de engleza este...

    Nivelul tau de engleza este...

    De ce sa ghicesti, cand poti testa rapid, on-line si gratuit, nivelul de cunoastere al limbii engleze. Primesti scorul imediat + certificat validat in raport cu CEFR! >>>>>

    10.04.2024
  • Susține TOEFL iBT de ACASĂ!

    Susține TOEFL iBT de ACASĂ!

    Incepand cu 2 Aprilie 2020, ETS va oferi temporar testul TOEFL iBT Special Home Edition, pentru a raspunde nevoilor studentilor care nu au posibilitatea sa sustina TOEFL iBT la un centru de testare. Afla mai multe >>>>>

    10.04.2024
  • Magoosh IELTS Podcast: English Vocabulary You Need to Know

    Magoosh IELTS Podcast: English Vocabulary You Need to Know

    Te pregatesti de sustinere IELTS? Asculta Magoosh IELTS Podcast si imbogateste-ti vocabularul cu noi cuvinte in engleza pentru a lua un scor IELTS cat mai inalt! >>>>>

    10.04.2024
  • Cum poate fi utilizat testul SAT?

    Cum poate fi utilizat testul SAT?

    Se stie ca-i o cerinta comuna de admitere pentru majoritatea universitatilor si colegiilor din SUA, dar mai putini cunosc ca un scor bun SAT poate face "diferenta" la admitere in multe alte tari. Afla mai multe >>>>>

    13.02.2023
  • IELTS sau Cambridge: care este examenul potrivit pentru mine?

    IELTS sau Cambridge: care este examenul potrivit pentru mine?

    Ca sa poti rezolva aceasta dilema, intreaba-te pentru ce ai nevoie de un certificat de engleza. Odata ce ai gasit raspunsul, compara cele 2 examene si alege-l pe cel potrivit. Care e diferenta dintre ele afli in articolul ce urmeaza >>>>>

    22.04.2021
toate știrile
15.05.2014

Новости образования/Știri Principale

UK nu mai accepta TOEFL, dar accepta Cambridge Exams!

Новости образования/Știri Principale

Din 17 aprilie, data cand a expirat licenta ETS in Marea Britanie fara a fi prelungita, centrele de studii din Marea Britanie si Oficiul de Imigrare nu mai acceptata testele TOEFL si TOEC drept confirmare de cunostinte a limbii engleze pentru obtinerea vizei.
UKBA recomanda abiturientilor sa sustina alte examene din lista celor accetape (le puteti vedea pe link https://www.gov.uk/government/publications/guidance-on-applying-for-uk-visa-approved-english-language-tests.

Ne bucuram sa va informam ca din martie 2014, Alianta Franceza din Moldova a fost autorizata pentru administrarea examnelor Cambridge English Language Assessment ce confirma nivelul de posedare a limbii engleze. Pana in prezent, candidatii erau nevoiti sa se deplaseze la Odesa, in Ucraina, sau la Iasi, Romania.
Examenele Cambridge permit validarea unui nivel de limba engleza in cadrul scolarizarii, in vederea urmarii studiilor superioare in strainatate, intr-o universitate dintr-o tara anglofona sau nu – numeroase universitati sau scoli europene solicita un test Cambridge English la inscriere.

Mai mult despre examenele Cambridge puteti afla pe site-ul nostru http://www.excel.md/english-language-tests/, pe site-ul CELA http://www.cambridgeenglish.org/ si pe site-ul Alintei Franceze din Moldova, unde puteti verifica datele si conditiile de inscriere, precum si de datele sesiunilor de examenare http://www.alfr.md/spip.php?lang=ro&section=69&subsection=298&article=3572.

Examenele Cambridge English sunt disponibile in versiune pe suport de hartie ((PB : paper-based) si in versiune electronica (CB : computer-based), cu exceptia examenelor "English for Schools", care sunt disponibile doar in versiune electronica.

Descoperiti de asemenea unele sfaturi pentru pregatirea de examenele de limba engleza pe canalul YouTube Cambridge English.

Doresti sa stii mai multe?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe          pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse  si alte oferte de studii in strainatate.

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.