Latest news

  • Study ELECTRONICS & COMMUNICATIONS ENGINEERING in Malta

    Study ELECTRONICS & COMMUNICATIONS ENGINEERING in Malta

    In era comunicarii, American University of Malta ofera instruire relevanta in domeniu, iar cunostintele si abilitatile obtinute in procesul de studiu permit studentilor sa se angajeze ulterior intr-o gama larga de domenii conexe. Fii in pas cu timpul! Afla mai multe si aplica acum >>>>>

    14.01.2022
  • AUM Malta Esports Scholarships

    AUM Malta Esports Scholarships

    Stiai ca pasiunea pentru jocurile digitale iti poate asigura acum un loc de studiu la facultate in una din cele mai moderne si inovative universitati internationale din Malta? Inscrie-te pana la 23.07.20 la campionatul #Esport, organizat de American University of Malta (AUM), si obtine o bursa de studiu la una din facultati. Detalii >>>>>

    18.11.2020
  • Middlesex University London, acum si in Malta

    Middlesex University London, acum si in Malta

    40. 000. Acesta este numarul de studenti ce au ales Middlesex University pentru a-si realiza aspiratiile academice si ambitiile profesionale. Tot ceea ce se face la aceasta institutie superioara de invatamant este sub semnul dorintei de a-i inzestra pe tineri cu cunostinte temeinice, practice si teoretice si, in cele din urma, sa-si gaseasca un rost in viata.

    13.06.2014
toate știrile
20.06.2018

Новости образования/Știri Principale

Malta – mai mult decat destinatie turistica

Новости образования/Știri Principale

Cat de multe stii despre Malta? Ca e o locatie extraordinara pentru vacanta cunoaste fiecare, mai putini insa stiu ca Malta e o destinatie de studiu care se mandresete cu institutii academice de top!

Aici o sa gasiti University of Malta – una dintre cele mai vechi si respectate universitati din lume, cu o istorie de peste 400 de ani si o gama exceptional de variata de programe de studiu in engleza, incepand cu Arte de tot felul si pana la Medicina si Stiinta.

Mai mult decat atat, ca tara vorbitoare de limba engleza, Malta permite integrarea intr-un mediu de trai si studiu strain celui de-acasa fara prea multa dificultate. Insula e populata de o mare diversitate etnica, localnicii fiind totdeauna extrem de ospitalieri si prietenosi.

Costurile accesibile, posibilitatile multiple de a lua un job part-time, mancarea buna, siguranta in strada, viata nocturna excitanta, statutul insulei de "mecca a activitatilor in aer liber" si, bineinteles, clima mediteraneana – toate impreuna fac Malta un adevarat "pamant al fagaduintelor" pentru studenti de pretutindeni, care aspira la o cariera de succes.

Suna bine? Atunci nu ezita sa aplici acum pentru programul care te intereseaza! Sesiunea de admitere la University of Malta va fi deschisa pana la 19 Iulie current.


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.