Latest news

 • Middlesex University London, acum si in Malta

  Middlesex University London, acum si in Malta

  40. 000. Acesta este numarul de studenti ce au ales Middlesex University pentru a-si realiza aspiratiile academice si ambitiile profesionale. Tot ceea ce se face la aceasta institutie superioara de invatamant este sub semnul dorintei de a-i inzestra pe tineri cu cunostinte temeinice, practice si teoretice si, in cele din urma, sa-si gaseasca un rost in viata.

  13.06.2014
toate știrile
20.06.2018

Новости образования/Știri Principale

Malta – mai mult decat destinatie turistica

Новости образования/Știri Principale

Cat de multe stii despre Malta? Ca e o locatie extraordinara pentru vacanta cunoaste fiecare, mai putini insa stiu ca Malta e o destinatie de studiu care se mandresete cu institutii academice de top!

Aici o sa gasiti University of Malta – una dintre cele mai vechi si respectate universitati din lume, cu o istorie de peste 400 de ani si o gama exceptional de variata de programe de studiu in engleza, incepand cu Arte de tot felul si pana la Medicina si Stiinta.

Mai mult decat atat, ca tara vorbitoare de limba engleza, Malta permite integrarea intr-un mediu de trai si studiu strain celui de-acasa fara prea multa dificultate. Insula e populata de o mare diversitate etnica, localnicii fiind totdeauna extrem de ospitalieri si prietenosi.

Costurile accesibile, posibilitatile multiple de a lua un job part-time, mancarea buna, siguranta in strada, viata nocturna excitanta, statutul insulei de "mecca a activitatilor in aer liber" si, bineinteles, clima mediteraneana – toate impreuna fac Malta un adevarat "pamant al fagaduintelor" pentru studenti de pretutindeni, care aspira la o cariera de succes.

Suna bine? Atunci nu ezita sa aplici acum pentru programul care te intereseaza! Sesiunea de admitere la University of Malta va fi deschisa pana la 19 Iulie current.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.