Latest news

toate știrile
07.12.2015

Новости образования/Știri Principale

LSE Kadas Scholarships 2016 for undergraduate students

Новости образования/Știri Principale

Departamentul de Admitere al London School of Economics and Political Science (LSE) a anuntat recent startul concursului pentru bursele Kadas, oferite studentilor care-si vor incepe studiile de licenta la aceasta universitate din toamna 2016.

Este vorba de 3 burse a cate £15.000 per an, oferite de Kadas Family Charitable Foundation, si care pot fi prelungite pentru urmatorii ani de studii, in cazul in care studentul va inregistra succese academice remarcabile.


Cine poate aplica pentru aceasta bursa?


Candidatii trebuie sa detina cetatenia si, respectiv, sa aiba domiciliul in una din urmatoarele tari: Albania, Belarus, Bosnia & Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Latvia, Lituania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ukraina.


Formulare de inscriere si pasi de urmat


Puteti aplica pentru o bursa Kadas doar dupa ce ati depus un dosar de admitere la LSE. In acest scop trebuie sa completati formularul Undergraduate Scholarship Form, pe care sa-l retransmiteti Biroului de Sprijin Financiar, impreuna cu o scrisoare de recomandare, pana la data de 1 Iunie 2016. Veti intra astfel in concursul pentru o bursa Kadas, dar si pentru alte tipuri de sprijin financiar, daca se va dovedi sa fiti eligibil pentru acestea.


Pentru informatii suplimentare puteti vizita aceasta pagina sau puteti contacta oricand un consilier EXCEL la adresa de e-mail info@excel.md.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.