Latest news

toate știrile
14.09.2015

Новости образования/Știri Principale

Imperial College London, UK: where it all begins...

Новости образования/Știri Principale

Odata ce s-a dat start sesiunii de admitere la studii pentru anul academic 2016, consideram de cuviinta sa continuam cu prezentarea celor mai bune universitati de peste hotare. In agenda zilei avem Imperial College London - una dintre cele mai prestigioase universitati, atat in Marea Britanie, cat si in intreaga lume.

Aici vei putea acumula cunostinte si experienta practica de cea mai inalta calitate in domenii precum ingineria, medicina, stiinte naturale si business. Imperial College London ofera in acest scop 114 programe de licenta, 153 programe de masterat si 50 de programe de doctorat. Pe langa acestea, studentii care au nevoie de o pregatire suplimentara inainte a aplica pentru studiile propriu-zise pot opta pentru programele pre-sessional english, create special pentru cei care intentioneaza sa studieze inginerie, medicina sau business.

Chiar daca la prima vedere Imperial College London poate parea pentru cineva inaccesibila, aceasta universitate este, de fapt, o sansa reala pentru toti cei care vor cu adevarat sa studieze.

Visele pot deveni realitate, cu siguranta!

Nu uitati ca deadline-ul pentru depunerea unui dosar de admitere la Imperial College London, de fapt, ca si la celelalte universitati britanice cu exceptia universitatilor Cambridge si Oxford (aici: 15 Octombrie), este la 20 Decembrie curent.


Esti interesat de ofertele de studii in Marea Britanie?

Te rugam sa completezi acest formular de inregistrare si un consilier EXCEL te va contacta in maximum 48 de ore. De asemenea, ne poti oricand contacta sau vizita la biroul EXCEL.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.