Latest news

  • Study ELECTRONICS & COMMUNICATIONS ENGINEERING in Malta

    Study ELECTRONICS & COMMUNICATIONS ENGINEERING in Malta

    In era comunicarii, American University of Malta ofera instruire relevanta in domeniu, iar cunostintele si abilitatile obtinute in procesul de studiu permit studentilor sa se angajeze ulterior intr-o gama larga de domenii conexe. Fii in pas cu timpul! Afla mai multe si aplica acum >>>>>

    14.01.2022
  • AUM Malta Esports Scholarships

    AUM Malta Esports Scholarships

    Stiai ca pasiunea pentru jocurile digitale iti poate asigura acum un loc de studiu la facultate in una din cele mai moderne si inovative universitati internationale din Malta? Inscrie-te pana la 23.07.20 la campionatul #Esport, organizat de American University of Malta (AUM), si obtine o bursa de studiu la una din facultati. Detalii >>>>>

    18.11.2020
  • Malta – mai mult decat destinatie turistica

    Malta – mai mult decat destinatie turistica

    Aplica pentru studii universitare in Malta si savureaza o "vacanta" extinsa (de cel putin cateva semestre academice) in inima Mediteranei! >>>>>

    6.03.2019
toate știrile
04.02.2014

Новости образования/Știri Principale

Middlesex University London, acum si in Malta

Новости образования/Știri Principale

Premiata cu doua ordine regale pentru calitatea studiilor, Universitatea Middlesex este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai populare si distinse institutii de invatamant superior din Marea Britanie cu peste 130 de ani experienta in domeniu. Pe langa un impresionant spectru de peste 200 programme de studii oferite (de la Dansuri Moderne si pana la Biologie Moleculara), Middlesex este in primul rand apreciata de studenti pentru stransele legaturi cu cele mai mari companii din variate segmente ale economiei reale, astfel asigurand una dintre cele mai mari rate de angajare a absolventilor sai in primele 3 luni dupa absolvire.

Cu studenti din peste 140 de tari ale lumii, Middlesex este una dintre cele mai mari universitati Britanice «internationalizate» atat in interiorul tarii, cat si in afara ei.  Pentru a raspunde necesitatilor crescande ale celor mai mari economii regionale, Middlesex a deschis facultati in Dubai , Mauritus si mai recent in Malta .

Fiind un mic stat insular si o fosta colonie Britanica ce vorbeste limba Engleza, Malta nu este o alegere deloc intamplatoare. Cu un sector financiar-bancar sanatos si o industrie a tehnologiilor informationale in crestere, oferta de studii a universitatii Middlesex in Malta este una pe cat se poate de potrivita:  

Studii de Licenta:

- BSc Information Technology and Networking (admitere in an 2 si 3)
- BSc Internet Application Development (admitere direct in an 2 si 3)
- BA International Business Administration (admitere in anul 3)

Studii Master:  

- MSc Business Information Systems management.

Unul din principalele avantaje ale acestui campus il constituie posibilitatea unui transfer academic cu recunoasterea partiala sau totala a creditelor de studii acumulate in tara de origine. Prin urmare, absolventii primului an de facultate vor putea aplica pentru un transfer direct in anul 2 la Middlesex sau in anul 3, pentru cei ce au studiat minimum  2 ani la o facultate similara.

Alaturi de programele sale de studii inovatoare, Middlesex a «exportat» in Malta si un nivel de dotari si facilitati pe masura. Aflat in apropiere de unul dintre cele mai frumoase orase de pe litoralul maltez - St Julians, campusul universitar ofera studentilor internationali conditii excelente de studii si de recreare.  

Alege un campus sau combina destinatiile

Fiind o universitate internationala intr-o societate globalizata, precum cea din zilele noastre, Middlesex incurajeaza activ studentii sai sa-si creeze si experiente internationale. Astfel, ei pot alege sa-si finalizeze studiile de licenta sau de master in cadrul unui singur campus sau sa se transfere, pe parcursul studiilor, intr-un alt campus international din Anglia, Mauritus sau Dubai.


Esti interesat de acest program sau de alte oferte de studii ?

Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice.
Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau puteti trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse si alte oferte de studii in strainatate.

- Детальный профиль университета на русском языке здесь
http://www.excel.md/higher-school-in-britain/middlesex-university/

- Impresiile studentilor moldoveni la Middlesex

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.