Latest news

toate știrile
01.10.2012

Новости образования/Știri Principale

Studentii aleg Heriot-Watt

Новости образования/Știri Principale

 

 

Heriot-Watt University, avanseaza spectaculos in topuri, si este nominalizata Universitatea anului in Marea Britanie si Nr. 1 in ratingul preferintelor studentesti. Tinand cont ca 8 din 10 elevi in procesul de selectare a universitatii apeleaza la sfatul prietenilor si colegilor, National Student Survey a devenit un fel de barometru al preferintelor studentesti.

 

Potrivit Sunday Times University Guide 2013, Heriot-Watt este desemnata Universitatea anului in Scotia si Universitatea anului in Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv si votata cea mai buna universitate conform nivelului de satisfactie a studentilor.

 

National Student Survey 2012 plaseaza Universitatea pe locul intai ( de pe al treilea loc de anul trecut) ca cea mai buna Universitate din Scotia si pe locul patru (de pe locul 29 de anul trecut) ca cea mai buna Universitate din Marea Britanie.

Este important de mentionat, ca Universitatea Heriot-Watt a fost inclusa de asemenea in Top 10 universitati in UK dupa numarul absolventilor angajati timp de 6 luni dupa absolvire.

 

National Student Survey a evaluat universitatea dupa sapte criterii : metode de predare, evaluarea si feedback-ul, sprijinul academic, organizare si management, facilitati de studii , dezvoltarea personala si satisfactia generala.

 

Mike Ross, presedintele Uniunii Studentilor din Universitatea Heriot-Watt, a declarat : «Aceste rezultate reprezinta sinergia efortului comun atat din partea studentilor car si a personalului, lucrand impreuna pentru a mari experienta obtinuta de studenti».

 

Directorul si vice-cancelarul, profesorul Steve Chapman cu aceasta ocazie a declarat : «Faptul ca Heriot-Watt a foat desemnata ca Universitatea anului in Scotia si ocupa locul intai in Marea Britanie conform studentilor, reprezinta un succes remarcabil si o apreciere inalta atat profesionalismului profesorilor cat si a eforturilor de imbunatatire continua a conditiilor de studii, perspectivelor excelente si grija ce le oferim studentilor».

 

Fondata în anul 1821, Universitatea Heriot-Watt se specializeaza atat in domeniile de cercetare/stiinte cat si a studiilor aplicative oferind un numar impresionant de facultati in cele mai diverse domenii: inginerie, economie, mediul inconjurator si energii alternative, designul si arte s.a. Universitatea se afla la aproximativ 30 min de orasul Edinburgh, capitala Scotiei supranumit si "Atena de Nord" a Marii Britanii, un oras cu traditii seculare si o istorie bogata.

 

Pentru informatii detaliate despre universitate si programe oferite, precum si conditii de admitere, accesati pagina universitatii sau nu ezitati sa ne contactati la numarul de tel 022 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.